• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 1 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Søndag Søn 15 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Torsdag Tor 3 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Tirsdag Tir 8 Desember Des
Søndag Søn 13 Desember Des
Onsdag Ons 16 Desember Des
Lørdag Lør 19 Desember Des
Mandag Man 21 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
I dag 26 Januar Jan
Torsdag Tor 28 Januar Jan
Lørdag Lør 30 Januar Jan
Tirsdag Tir 2 Februar Feb
Torsdag Tor 4 Februar Feb
Søndag Søn 7 Februar Feb
Tirsdag Tir 16 Februar Feb
Torsdag Tor 18 Februar Feb
Søndag Søn 21 Februar Feb
Tirsdag Tir 23 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Torsdag Tor 4 Mars Mar
Lørdag Lør 6 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Stjernen
STJ

MS på femteplass

MS berget poeng etter å ha ligget under 0-3 mot Stjernen.

MS hadde kun tatt to poeng hjemme mens Stjernen sto helt uten bortepoeng før kveldens kamp. MS kom fra et sviende hjemmetap mot Storhamar, Stjernen fra en storseier hjemme mot Oilers. Og det ble gjestene som kom tidlig foran i målprotokollen etter at vi pådro oss en utvisning få sekunder ut i kampen. Etter åtte minutter doblet de rødkledte ledelsen i tomt mål etter en merkelig inngripen fra Lars Haugen. Da hadde MS vært på gang i noen minutter, men falt litt sammen etter det andre baklengsmålet. Flere overtall hjalp heller ikke. Tross 16 skudd på mål klarte vi ikke å overliste Jørgen Hanneborg i Stjernenmålet i første periode.

I andre periode kom vi først mer bakpå etter flere utvisninger. Under den tredje av dem brakk også en av våre spillere kølla, og Stjernen benyttet anledningen til å sette sin tredje scoring. Selv om vi både har gitt fra oss og tatt igjen tremålsledelser denne sesongen, så ting litt håpløst ut akkurat da. Men kun sekunder etterpå viste MS endelig ordentlig vilje da en mølje oppsto foran Hanneborg. Robin Haglund Mathisen var den som til slutt fikk pucken over mållinjen. Han noterte dermed sin femte scoring for sesongen, og et lite håp var tent foran tredjeperioden.

Stjernen så lenge ut til å ha kontroll på kampen, men snaue 13 minutter ut i tredje periode fikk vi muligheten i spill 5 mot 3. Vi hadde først to skudd i nettveggen som fikk publikum til å hoppe forgjeves i stolene, før Håkon Nilsen satte en fulltreffer mellom stengene. Stjernen var tross det på vei mot en trepoenger, men det var likevel tegn til litt nerver hos de røde. Som da en Stjernenspiller valgte å gå i dialog med Green Army under en sen timeout. Med kun 1.17 igjen på klokka klinket Mathias Trygg inn sin femte for sesongen, og vi hadde fortsatt muligheten på alle tre poengene.

Kampen gikk imidlertid til spilleforlengelse, der ingen av lagene fant nettmaskene. I straffekonkurransen var Stjernen best, og sikret seg to poeng selv etter en annullert straffe. For MS var ett poeng forsåvidt en bonus etter en dårlig start og en sen utligning. Vi har likevel åpenbart mer å hente om vi er mer våkne fra første dropp og setter flere av sjansene våre. I kveld vant vi skuddene med 42-27. Vi venter fortsatt på vår første trepoenger hjemme, men nå tar vi pause frem til 12. november. Da spiller vi bortekamp mot Grüner, og forhåpentligvis har vi våre to amerikanske spillere klare til da. I kveld var Jesper Öhrvall tilbake med to assister, mens Steffen Thoresen fortsatt er ute med skade.

Med kveldens ene poeng klatret vi opp på en femteplass på tabellen. Vi har sanket 12 poeng på den første "runden", hvor vi dog har møtt Storhamar to ganger og Lillehammer ingen. Selv om spill og resultater har variert relativt mye, har vi gjort en vesentlig bedre sesongåpning enn i fjor. Etter landslagspausen (som denne gangen blir uten landskamper) håper vi å bli mer stabile og også samle mer poeng på hjemmebane.