• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 1 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Søndag Søn 15 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Torsdag Tor 3 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Tirsdag Tir 8 Desember Des
Søndag Søn 13 Desember Des
Onsdag Ons 16 Desember Des
Lørdag Lør 19 Desember Des
Mandag Man 21 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Tirsdag Tir 26 Januar Jan
Torsdag Tor 28 Januar Jan
Lørdag Lør 30 Januar Jan
Tirsdag Tir 2 Februar Feb
Torsdag Tor 4 Februar Feb
Søndag Søn 7 Februar Feb
Tirsdag Tir 16 Februar Feb
Torsdag Tor 18 Februar Feb
Søndag Søn 21 Februar Feb
Tirsdag Tir 23 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Torsdag Tor 4 Mars Mar
Lørdag Lør 6 Mars Mar
Hjemme
Frisk Asker
FRI
Borte
Manglerud
MAN

Knepent tap i Asker

MS ga serielederen kamp til døra i Askerhallen.

MS har tatt full pott i samtlige haller de har besøkt denne sesongen med ett unntak - Askerhallen. I første periode så det absolutt ut som gutta var på jakt etter en serielederskalp. Etter halvspilt periode kom måltyven Haglund Mathisen alene gjennom, rundet målvakten og fikk pirket inn returen. Fire og et halvt minutt senere spilte han frem Ole Julian Holm, som fant nettmaskene med en ordentlig suser fra venstrekanten.

Andre periode startet vi i tre mot fem, vertene reduserte en gang og hadde et momentum i kampen de følgende minuttene. Men snaue ni minutter ut i perioden kom Drew O'Connor gjennom fra kanten, og klinket inn sin første scoring i MS-trøya. Etterpå hadde vi bedre kontroll igjen og så ut til å kunne holde tomålsledelsen perioden ut. Men dessverre fikk Frisk en meget viktig redusering med kun 38 sekunder igjen til siste pause.

Innledningen på den tredje perioden ble tung for MS, hjemmelaget satte en tidlig utligning og tok ledelsen i kampen sju minutter etter pause. Frisk hadde også et straffeslag, men uten å overliste Haugen ved den anledningen. MS svidde også av et par store målsjanser i perioden. 5-3 og tilsynelatende punktering kom isteden to og et halvt minutt før slutt. MS virket slitne, men hadde uansett ikke gitt opp. Med 1,46 igjen på klokka satte Jesper Öhrvall inn reduseringsmålet, og Frisk måtte vente til sirenen lød før de kunne slippe jubelen løs.

MS gjør et mer enn hederlig forsøk mot serielederen, men tapet føles likevel bittert når man kommer såpass nær å få med seg noe hjem. Som mot Grüner pådro vi oss langt flere utvisninger enn motstanderen, og selv med mye bra undertallsspill koster det krefter mot et lag av Frisks kaliber. På torsdag får vi en ny mulighet til å sikre oss en borteseier, da går ferden videre til Sarpsborg.