Lillehammer
LIL

Sløsing med sjansene

Sjansesløseri for MS mot Lillehammer i kveld.

Et fortsatt skaderammet MS-lag slet med å omsette mulighetene sine i kveld. Allerede i åpningsminuttene hadde vi flere store målsjanser på kort tid, men klarte ikke å få pucken i mål. Isteden ble det gjestene som scoret første periodes eneste mål i power play. De hadde da allerede fått en scoring annullert i det samme overtallet. Også i kveld slet vi i andreperioden, hvor gjestene var effektive og satte tre nye scoringer. Høydepunktet for vår del var at Lucas Loob Trygg scoret sitt første mål for a-laget. Unge Trygg har fått mer istid de siste par kampene etter at han kom tilbake fra Sverige på utlån, og gjort sine saker bra. Det er litt historisk sus over det når en ny generasjon Trygg noterer seg i målprotokollen, scoringen kom på en flott styring av skuddet til onkelen Mathias Trygg.

Med 1-4 etter to perioder sto vi likevel i en bratt motbakke foran den siste. Også denne gangen ble det jevnere igjen på slutten, men vi slet fortsatt med å overliste Partanen i Lillehammerburet. Isteden ble det gjestene som scoret periodens eneste mål, de fikk dermed en solid revansje etter nederlaget sist uke. Allerede på lørdag får vi muligheten til å slå tilbake, da er det vår tur til å gjeste Lillehammer. Vi håper fortsatt å kunne få en spiller eller to med igjen til den kampen. I kveld stilte vi helnorsk, etter at Drew O'Connor ble kalt hjem og Öhrvall og Christensen er blant spillerne på skadelisten. På lørdag må vi bli flinkere foran begge målene, da kveldens kamp var langt jevnere enn resultatet skulle tilsi.