Narvik
NAR

Målløse i førjulskampen

Måltørke mot Narvik i siste kamp før julaften.

Forrige gang Narvik gjestet Manglerudhallen, var stemningen stor på tribunen da MS sikret plassen med hjemmeseier i siste serierunde. Kontrasten kunne knapt vært større da lagene møttes igjen i kveld for tomme tribuner, i en kamp der MS aldri fikk pucken i mål på godkjent vis. Første periode var jevnspilt, med mange skudd begge veier. Men begge målvaktene sto godt og sørget for 0-0 til første pause. Først midtveis i kampen fikk gjestene kveldens første puck inn, en scoring som ble godkjent etter video. Kun to sekunder før periodeslutt hadde MS en puck inne, men denne gangen ble målet underkjent etter sjekk av målkamera.

MS virket litt motløse etter dette, og manglet energi i en fortsatt skaderammet tropp. Gjestene hadde derimot fått blod på tann, og øynet håpet om sine første bortepoeng for sesongen. Seks minutter ut i tredje periode doblet de ledelsen, og et par minutter senere kontret de inn 3-0 i undertall. MS hadde lite igjen å svare med, og Narvik kunne til slutt sette en fjerde puck i tom kasse i sluttsekundene. Nordlendingene er dermed forbi Grüner på tabellen, og vårt forsprang er mindre enn det Narvik hadde på oss i fjor. Nå er vi om ikke annet endelig ajour med de utsatte kampene våre, etter en karantenepause som slo uheldig ut for vår del med tøft program opp mot jul.

Nå venter en ukes juleferie, før vi skal ut i to viktige kamper mot Grüner i romjulen. Vi ønsker laget og alle rundt en riktig god jul, selv om juleavslutningen kunne blitt bedre sportslig sett. Så håper vi å finne scoringsformen tilbake til romjulskampene.