• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 1 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Søndag Søn 15 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Torsdag Tor 3 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Tirsdag Tir 8 Desember Des
Søndag Søn 13 Desember Des
Onsdag Ons 16 Desember Des
Lørdag Lør 19 Desember Des
Mandag Man 21 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
I dag 26 Januar Jan
Torsdag Tor 28 Januar Jan
Lørdag Lør 30 Januar Jan
Tirsdag Tir 2 Februar Feb
Torsdag Tor 4 Februar Feb
Søndag Søn 7 Februar Feb
Tirsdag Tir 16 Februar Feb
Torsdag Tor 18 Februar Feb
Søndag Søn 21 Februar Feb
Tirsdag Tir 23 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Torsdag Tor 4 Mars Mar
Lørdag Lør 6 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Narvik
NAR

Målløse i førjulskampen

Måltørke mot Narvik i siste kamp før julaften.

Forrige gang Narvik gjestet Manglerudhallen, var stemningen stor på tribunen da MS sikret plassen med hjemmeseier i siste serierunde. Kontrasten kunne knapt vært større da lagene møttes igjen i kveld for tomme tribuner, i en kamp der MS aldri fikk pucken i mål på godkjent vis. Første periode var jevnspilt, med mange skudd begge veier. Men begge målvaktene sto godt og sørget for 0-0 til første pause. Først midtveis i kampen fikk gjestene kveldens første puck inn, en scoring som ble godkjent etter video. Kun to sekunder før periodeslutt hadde MS en puck inne, men denne gangen ble målet underkjent etter sjekk av målkamera.

MS virket litt motløse etter dette, og manglet energi i en fortsatt skaderammet tropp. Gjestene hadde derimot fått blod på tann, og øynet håpet om sine første bortepoeng for sesongen. Seks minutter ut i tredje periode doblet de ledelsen, og et par minutter senere kontret de inn 3-0 i undertall. MS hadde lite igjen å svare med, og Narvik kunne til slutt sette en fjerde puck i tom kasse i sluttsekundene. Nordlendingene er dermed forbi Grüner på tabellen, og vårt forsprang er mindre enn det Narvik hadde på oss i fjor. Nå er vi om ikke annet endelig ajour med de utsatte kampene våre, etter en karantenepause som slo uheldig ut for vår del med tøft program opp mot jul.

Nå venter en ukes juleferie, før vi skal ut i to viktige kamper mot Grüner i romjulen. Vi ønsker laget og alle rundt en riktig god jul, selv om juleavslutningen kunne blitt bedre sportslig sett. Så håper vi å finne scoringsformen tilbake til romjulskampene.