Stavanger
STA

Rustent mot Oilers

Scoringen satt langt inne for MS mot Stavanger Oilers.

MS var endelig tilbake i kamp i kveld etter den ufrivillige pausen. Sist gutta spilte mot Oilers tok de med seg tre poeng hjem fra Stavanger, men kveldens gjester har kommet på vinnersporet siden den gangen. MS stilte uten Lars Haugen grunnet ryggproblemer i kveld, men Ole Morten Furseth gjorde flere gode redninger før han måtte kapitulere etter drøye kvarteret. MS hadde også flere scoringsmuligheter i denne perioden, men manglet det lille ekstra foran mål.

I andre periode ble det en del undertall og ingen power play, og vi kom langt mer bakpå. Gjestene scoret to ganger, og hadde god kontroll på kampen foran den tredje perioden. Oilers la på til 4-0 med litt over tre minutter igjen på klokka, før MS endelig fikk inn en puck på en ellers umulig Henrik Holm med 37 sekunder igjen å spille etter fint samspill mellom amerikanerne Christensen og O'Connor. Gutta kjempet godt gjennom det meste av kvelden, men slet med å omsette sjansene sine. MS ble ikke utspilt, men foran mål var det klasseforskjell på lagene.

Nå har vi forhåpentligvis kommet inn igjen i kampmodus etter et langt opphold uten kamper og felles trening. På lørdag venter en begivenhet vi har sett frem til lenge, vår aller første kamp mot Vålerenga på nye Jordal Amfi.