• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 2 September Sept
Søndag Søn 5 September Sept
Lørdag Lør 11 September Sept
Torsdag Tor 16 September Sept
Lørdag Lør 18 September Sept
Tirsdag Tir 21 September Sept
Torsdag Tor 23 September Sept
Lørdag Lør 25 September Sept
Torsdag Tor 30 September Sept
Lørdag Lør 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
I dag 21 Oktober Okt
Lørdag Lør 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Søndag Søn 28 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Frisk Asker
FRI

Svak midtperiode ødela

Fem baklengsmål i midtperioden mot serielederen.

De to første kampene våre mot Frisk denne sesongen ble spilt på bortebane, begge gangene ledet vi og mistet det på slutten. I kveldens hjemmekamp forspilte vi mulighetene våre i en svak midtperiode. I første periode var vi relativt godt med på notene, Ole Morten Furseth startet også bra og reddet et tidlig straffeslag. Noen minutter senere var det MS sin tur til å prøve seg på straffe, men Drew O'Connor bommet etter at målhornet i hallen gikk av idet han skulle skyte. Det hadde nok muligens blitt protester fra Dahlberg om pucken hadde gått inn. Isteden tok gjestene en sen ledelse i perioden etter en kontring.

Andre periode ble som nevnt et sorgens kapittel. Kortversjonen er at Frisk scoret fem ganger, tre av dem i overtall. Så her var vi litt tilbake til gamle synder. Håkon Nilsen ble også sendt i dusjen etter protester på en av utvisningene våre, og en skaderammet tropp ble enda litt tynnere. Høydepunktet for vår del i denne perioden var at Robin Haglund Mathisen satte sin trettende scoring for MS denne sesongen, etter en god pasning fra Steffen Thoresen. Tredje periode ble jevnere igjen, og endte 1-1 etter at Drew O'Connor scoret for MS i sin sjette kamp på rad. Men mot serielederen må alle levere opp mot sitt beste i alle tre periodene for å ha noen mulighet.

Med mange skader og med Drew O'Connor på vei hjem, kunne vi hatt behov for den juleferien vi egentlig skulle hatt nå. Men samtidig må vi innse at vi lever i en tid der man kan prise seg lykkelig for hver kamp man får lov å spille. Neste uke møter vi Lillehammer to ganger, så håper vi å vise oss fra en bedre side igjen der og kanskje få et par spillere tilbake. Den utsatte kampen mot Narvik er nå også satt opp før jul, den 21. desember.