• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 1 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Søndag Søn 15 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Torsdag Tor 3 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Tirsdag Tir 8 Desember Des
Søndag Søn 13 Desember Des
Onsdag Ons 16 Desember Des
Lørdag Lør 19 Desember Des
Mandag Man 21 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
I dag 26 Januar Jan
Torsdag Tor 28 Januar Jan
Lørdag Lør 30 Januar Jan
Tirsdag Tir 2 Februar Feb
Torsdag Tor 4 Februar Feb
Søndag Søn 7 Februar Feb
Tirsdag Tir 16 Februar Feb
Torsdag Tor 18 Februar Feb
Søndag Søn 21 Februar Feb
Tirsdag Tir 23 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Torsdag Tor 4 Mars Mar
Lørdag Lør 6 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Grüner
GRU

Fortsatt i motvind

Nytt hjemmetap mot Grüner.

Til kveldens hjemmekamp mot Grüner hadde vi flere spillere tilbake fra skade, og ting burde ligget godt til rette for en sjelden hjemmeseier for MS. Gjestene hadde ikke tatt poeng på de ti siste kampene, og lå nederst på tabellen etter at MS tapte mot Narvik i forrige runde. I første periode hadde vi også et klart spillemessig overtak, men ble gående mye i ring og kom til mange litt for enkle skudd rett på målvakten.

I andre periode tok Grüner over mer av spillet, men det ble MS som fikk pucken inn drøye to minutter etter pause. Blake Christensen pirket den inn fra høyrekanten etter forarbeid fra Jesper Öhrvall. Egentlig litt mot spillets gang på det tidspunktet, og gjestene svarte med utligning på et distanseskudd noen minutter senere. Kun få sekunder senere slo MS tilbake, da Kjetil Martinsen fikk inn pucken på et langskudd fra høyrekanten. Men før perioden var halvspilt ordnet Grüner balanse i regnskapet igjen.

Sju minutter ut i tredje periode tok gjestene ledelsen etter et power play som kostet oss dyrt. Målet ble godkjent etter videodømming. Etter dette ble vi igjen stående og stange mot en god målvakt, og til slutt ble det Grüner som kunne juble for en sjelden trepoenger for deres del. Gutta fra Løkka har utvilsomt fått blod på tann etter denne seieren, og vil gjøre alt for å kopiere den på onsdag. For MS gjenstår bare å håpe at vi igjen lykkes bedre på bortebane enn på egen is, for nå trenger vi virkelig en seier i en tung periode.