• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Grüner
GRU

Fortsatt i motvind

Nytt hjemmetap mot Grüner.

Til kveldens hjemmekamp mot Grüner hadde vi flere spillere tilbake fra skade, og ting burde ligget godt til rette for en sjelden hjemmeseier for MS. Gjestene hadde ikke tatt poeng på de ti siste kampene, og lå nederst på tabellen etter at MS tapte mot Narvik i forrige runde. I første periode hadde vi også et klart spillemessig overtak, men ble gående mye i ring og kom til mange litt for enkle skudd rett på målvakten.

I andre periode tok Grüner over mer av spillet, men det ble MS som fikk pucken inn drøye to minutter etter pause. Blake Christensen pirket den inn fra høyrekanten etter forarbeid fra Jesper Öhrvall. Egentlig litt mot spillets gang på det tidspunktet, og gjestene svarte med utligning på et distanseskudd noen minutter senere. Kun få sekunder senere slo MS tilbake, da Kjetil Martinsen fikk inn pucken på et langskudd fra høyrekanten. Men før perioden var halvspilt ordnet Grüner balanse i regnskapet igjen.

Sju minutter ut i tredje periode tok gjestene ledelsen etter et power play som kostet oss dyrt. Målet ble godkjent etter videodømming. Etter dette ble vi igjen stående og stange mot en god målvakt, og til slutt ble det Grüner som kunne juble for en sjelden trepoenger for deres del. Gutta fra Løkka har utvilsomt fått blod på tann etter denne seieren, og vil gjøre alt for å kopiere den på onsdag. For MS gjenstår bare å håpe at vi igjen lykkes bedre på bortebane enn på egen is, for nå trenger vi virkelig en seier i en tung periode.