• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 1 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Søndag Søn 15 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Torsdag Tor 3 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Tirsdag Tir 8 Desember Des
Søndag Søn 13 Desember Des
Onsdag Ons 16 Desember Des
Lørdag Lør 19 Desember Des
Mandag Man 21 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
I dag 26 Januar Jan
Torsdag Tor 28 Januar Jan
Lørdag Lør 30 Januar Jan
Tirsdag Tir 2 Februar Feb
Torsdag Tor 4 Februar Feb
Søndag Søn 7 Februar Feb
Tirsdag Tir 16 Februar Feb
Torsdag Tor 18 Februar Feb
Søndag Søn 21 Februar Feb
Tirsdag Tir 23 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Torsdag Tor 4 Mars Mar
Lørdag Lør 6 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Hjemme
Grüner
GRU
Borte
Manglerud
MAN

Viljeseier mot Grüner

MS snudde kampen i tredje periode og tok med seg alle poengene hjem.

Etter tapet i den første romjulskampen trengte MS sårt en seier i kveld, men innledningen på kampen var ikke spesielt oppløftende. I første periode var vi både tamme og tannløse, og det hjalp heller ikke med flere power play. Grüner fremsto giftigere på sine besøk i MS-sonen, og tok fortjent ledelsen på en kontring i periodens sluttminutt. I andre periode var vi mer med på notene, og etter drøye to minutter satte Mats Trygg pucken inn. Dette var hans første scoring i MS-trøya i dette årtusen, men dommerne lot ham vente enda en stund til før de godkjente målet etter video. MS så ut til å ville fyre opp nyttårsrakettene allerede, men kom kjapt ned på jorden igjen da hjemmelaget kontret inn ny ledelse minuttet etterpå. MS var likevel langt mer på i denne perioden, og etter snaue åtte minutter utlignet vi på nytt da Blake Christensen rundet kassa og satte pucken bak en utspilt målvakt. Men også i denne perioden kom det en sen scoring fra Grüner, og vi sto enda en gang i motbakke.

Oppgaven ble ikke enklere da vi noen minutter ut i tredje periode måtte spille 3 mot 5, den siste utvisningen var dessuten en 5-minutter. Christer Simonsen taklet Håvard Salsten skulder mot skulder i en takling som ikke så stygg ut, men sistnevnte traff vantet hardt og begge forsvant i garderoben. Tidligere i kampen forlot også Håkon Nilsen isen med skade, og med Emil Frøshaug ute fra før begynte det å bli få backer igjen. MS forsvarte seg imidlertid meget godt i undertall, og Lars Haugen fant noen viktige redninger frem fra ermet. Så var det vår tur igjen i overtall, Mathias Trygg fyrte av mens Blake Christensen var inne og pirket på målvakten. Igjen brukte dommerne tid på å studere video, men også denne scoringen ble godkjent.

Sju minutter før slutt var Håvard Salsten tilbake på isen, heldigvis for Grüner, men denne gangen også for oss. Salsten pådro seg nemlig en ny utvisning vi skulle vite å utnytte. Robin Haglund Mathisen fyrte av fra venstrekanten mens Steffen Thoresen sto foran og forstyrret målvakten. Pucken spratt inn til vår første ledelse for kvelden. Den ledelsen forsvarte gutta godt, og i sluttminuttet kunne Steffen Thoresen sette den befriende pucken i det tomme målet. Dermed ble tre poeng med hjem til Manglerud, vi klatret opp igjen på sjuendeplass og kan feire nyttår med tolv poengs forsprang istedenfor seks på Grüner. Vår første kamp på nyåret spilles i Fredrikstad 2. januar. Da gjenstår bare å ønske godt nyttår både på, og ikke minst utenfor isen.