Manglerud
MAN

Felt av utvisninger igjen

Stjernen kjørte over MS med fem scoringer i overtall.

MS fikk en liten oppmuntring etter seieren mot Grüner sist, men kom fort ned på jorden igjen i kveldens møte med Stjernen. For å gjøre en lang historie kort, tolv minutter ut i andre periode ledet hjemmelaget 6-0, fem av målene kom i overtall. Som ved en del tidligere anledninger klarer vi å jevne det mer ut og tette igjen bakover på slutten etter at kampen var avgjort.

Vi fikk omsider også noen power play, men var i motsetning til effektive verter ikke i nærheten av å utnytte dem. Vår ene scoring kom i spill fem mot fem, tre minutter ut i tredje periode da Pontus Finstad styrte inn skuddet til Casper Hallgren. Denne perioden endte 1-1, og vi kan noe magert trøste oss med at vi dermed tapte med ett mål mindre enn Vålerenga i samme hall.

Selv om Stjernen har vist storform den siste tiden og står med syv strake seire, er dette en ny svak forestilling fra vår side. Overtall/undertall var den store forskjellen på lagene, men vi er for dårlige på det meste i denne kampen. Vi ligger fortsatt på sjuendeplassen foran Sparta, men på torsdag må vi prestere på et langt bedre nivå for å beholde den når sarpingene kommer på besøk til Manglerud.