• Hovedpartnere

    Partnere

Mandag Man 21 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Søndag Søn 21 Februar Feb
I dag 27 Februar Feb
Tirsdag Tir 2 Mars Mar
Torsdag Tor 4 Mars Mar
Lørdag Lør 6 Mars Mar
Tirsdag Tir 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lørdag Lør 13 Mars Mar
Tirsdag Tir 16 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Lørdag Lør 20 Mars Mar
Tirsdag Tir 23 Mars Mar
Søndag Søn 28 Mars Mar
Tirsdag Tir 30 Mars Mar
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Manglerud
MAN

Felt av utvisninger igjen

Stjernen kjørte over MS med fem scoringer i overtall.

MS fikk en liten oppmuntring etter seieren mot Grüner sist, men kom fort ned på jorden igjen i kveldens møte med Stjernen. For å gjøre en lang historie kort, tolv minutter ut i andre periode ledet hjemmelaget 6-0, fem av målene kom i overtall. Som ved en del tidligere anledninger klarer vi å jevne det mer ut og tette igjen bakover på slutten etter at kampen var avgjort.

Vi fikk omsider også noen power play, men var i motsetning til effektive verter ikke i nærheten av å utnytte dem. Vår ene scoring kom i spill fem mot fem, tre minutter ut i tredje periode da Pontus Finstad styrte inn skuddet til Casper Hallgren. Denne perioden endte 1-1, og vi kan noe magert trøste oss med at vi dermed tapte med ett mål mindre enn Vålerenga i samme hall.

Selv om Stjernen har vist storform den siste tiden og står med syv strake seire, er dette en ny svak forestilling fra vår side. Overtall/undertall var den store forskjellen på lagene, men vi er for dårlige på det meste i denne kampen. Vi ligger fortsatt på sjuendeplassen foran Sparta, men på torsdag må vi prestere på et langt bedre nivå for å beholde den når sarpingene kommer på besøk til Manglerud.