• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 8 September Sept
Torsdag Tor 10 September Sept
Mandag Man 14 September Sept
Onsdag Ons 16 September Sept
Torsdag Tor 17 September Sept
Tirsdag Tir 22 September Sept
Fredag Fre 25 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Søndag Søn 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Søndag Søn 1 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Søndag Søn 15 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Søndag Søn 22 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lørdag Lør 28 November Nov
Torsdag Tor 3 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Tirsdag Tir 8 Desember Des
Søndag Søn 13 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Manglerud
MAN

Tung kamp i Fredrikstad

MS tapte sin tredje kamp på fire dager.

MS er inne i en blytung uke med mange kamper på få dager, og manglet sju av sine faste spillere til kveldens bortekamp mot Stjernen. Ikke det beste utgangspunktet mindre enn et døgn etter at man spilte en tøff kamp mot Oilers, og starten på kveldens kamp kunne knapt blitt tyngre. Allerede etter åtte sekunders spill scoret hjemmelaget på sitt første skudd, og minuttet senere doblet de på sitt andre. Resten av første periode ble mer eller mindre brannslukking fra MS sin side. Ole Morten Furseth spilte seg opp, og man lyktes med å stoppe lekkasjen selv om skuddene i første periode endte 17-2.

Andre periode startet langt bedre, og MS så naturstridig nok ut til å komme på med friskere bein etter den første pausen. Tre minutter ut i perioden fikk vi til et brukbart overtallsspill, og Steffen Thoresen lurte pucken inn ved stolpen etter en pasning fra Kjetil Martinsen. Tre minutter senere økte hjemmelaget ledelsen igjen på en kontring, i en periode som ble langt jevnere enn den første. I tredje periode ble det igjen tyngre, Stjernen scoret to ganger til og fastsatte sluttresultatet til 5-1. De rødkledte var kraftig forsterket fra forrige gang vi møtte dem, og importene scoret samtlige av hjemmelagets fem mål.

Etter et program som nesten ligner ekstremsport denne uken, går vi nå inn en litt roligere periode med kun to kamper til før seriestarten 3. oktober. Neste uke spiller vi borte mot Sparta og Storhamar, så får vi håpe vi kan stable litt flere spillere på beina til da.