Manglerud
MAN

Tung kamp i Fredrikstad

MS tapte sin tredje kamp på fire dager.

MS er inne i en blytung uke med mange kamper på få dager, og manglet sju av sine faste spillere til kveldens bortekamp mot Stjernen. Ikke det beste utgangspunktet mindre enn et døgn etter at man spilte en tøff kamp mot Oilers, og starten på kveldens kamp kunne knapt blitt tyngre. Allerede etter åtte sekunders spill scoret hjemmelaget på sitt første skudd, og minuttet senere doblet de på sitt andre. Resten av første periode ble mer eller mindre brannslukking fra MS sin side. Ole Morten Furseth spilte seg opp, og man lyktes med å stoppe lekkasjen selv om skuddene i første periode endte 17-2.

Andre periode startet langt bedre, og MS så naturstridig nok ut til å komme på med friskere bein etter den første pausen. Tre minutter ut i perioden fikk vi til et brukbart overtallsspill, og Steffen Thoresen lurte pucken inn ved stolpen etter en pasning fra Kjetil Martinsen. Tre minutter senere økte hjemmelaget ledelsen igjen på en kontring, i en periode som ble langt jevnere enn den første. I tredje periode ble det igjen tyngre, Stjernen scoret to ganger til og fastsatte sluttresultatet til 5-1. De rødkledte var kraftig forsterket fra forrige gang vi møtte dem, og importene scoret samtlige av hjemmelagets fem mål.

Etter et program som nesten ligner ekstremsport denne uken, går vi nå inn en litt roligere periode med kun to kamper til før seriestarten 3. oktober. Neste uke spiller vi borte mot Sparta og Storhamar, så får vi håpe vi kan stable litt flere spillere på beina til da.