• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 29 Februar Feb
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Torsdag Tor 20 August Aug
Søndag Søn 23 August Aug
Torsdag Tor 27 August Aug
Lørdag Lør 5 September Sept
Tirsdag Tir 8 September Sept
Torsdag Tor 10 September Sept
Mandag Man 14 September Sept
Onsdag Ons 16 September Sept
Torsdag Tor 17 September Sept
Tirsdag Tir 22 September Sept
Fredag Fre 25 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Søndag Søn 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Søndag Søn 1 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Søndag Søn 15 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Søndag Søn 22 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Storhamar
STO

Taket glapp mot Storhamar

Kollaps i midtperioden etter lovende start mot Storhamar.

Egentlig var vi litt på hæla allerede fra kampstart mot gjestene fra Hamar, men Storhamar fikk ingen uttelling mot Ole Morten Furseth i den første perioden. En gang jublet de for scoring, men dommerne underkjente. Så kom MS seg gradvis mer på offensiven, og klarte å legge press på Storhamar ved flere anledninger. Etter 13 minutter hadde vi et bra trykk, og Steffen Ratejczak sendte oss foran i målprotokollen. Fire minutter senere doblet Petter Birkheim Andersen ledelsen etter fint overtallsspill.

Det så dermed riktig lovende ut etter første periode, men i starten av den andre raknet det ettertrykkelig. Snaue to minutter etter pause reduserte Storhamar, og før fem minutter var spilt hadde de snudd kampen med to nye scoringer. Etter noen forferdelige minutter jobbet vi oss gradvis inn i det igjen, og hadde flere brukbare muligheter til å utligne. Isteden ble det de blågule som doblet sin ledelse tre minutter før siste pause. Dermed hadde vi et vanskelig, men fortsatt ikke umulig utgangspunkt foran den tredje perioden.

Her forsøkte vi igjen å gå offensivt til verks, og skapte nye muligheter. Vi hadde både stolpeskudd og en mann alene gjennom, men fortsatt manglet det lille ekstra. Kanskje ble vi i overkant offensive i tankegangen, og feilene vi gjorde bakover ble straffet knallhardt med tre nye Storhamarscoringer. Vi manglet forrige kamps målscorere Håkon Nilsen og Mats Trygg, og det var merkbart også defensivt. Kampen sett under ett var vi et ganske langt stykke unna Storhamars nivå i kveldens kamp. Etter seks treningskamper står vi med tre seire og tre tap, dog en vesentlig bedre oppkjøring enn i fjor da vi kun vant en enkelt kamp mot Grüner.

Neste uke venter flere treningskamper, i en tid der vi normalt ville vært klare for seriestart. Først ut er Lillehammer, som kommer på gjenvisitt til Manglerud mandag.