Lillehammer
LIL

Tap etter sudden

Redusert MS-lag kjempet seg inn igjen i kampen etter laber start.

MS manglet mange spillere til kveldens kamp mot Lillehammer, og i starten så det også ut til at de manglet motivasjon. Gjestene ledet 2-0 etter drøye seks minutter, og det så egentlig ikke ut til å bli noen interessant kamp for de fremmøtte. Men MS jobbet seg inn i det igjen, og etter et fint overtallsspill scoret Steffen Thoresen fra død vinkel da rundt kvarteret var spilt. Like før pause oppsto så en merkelig situasjon som skulle prege kampen videre. MS spilte igjen overtall, og dommeren løftet armen for en ny utvisning. Straks etter ombestemte han seg, men da var Lars Haugen allerede på vei mot spillerboksen. Lillehammer snappet pucken og satte den i tomt mål, naturlig nok til protester fra hjemmelaget. Etter litt diskusjoner blant dommerne endte de opp med å dømme verken scoring eller utvisning.

Denne episoden så uansett ut til å gi MS en helt annen tenning. Og det som i begynnelsen lå an til å bli en kjedelig affære, endte opp som en spennende og innsatsfylt kamp. Med mange rutinerte spillere ute hadde MS en fin anledning til å teste ut noen av de yngre, og flere viste seg frem med positivt fortegn. MS var likevel tidvis på hæla i andre periode, men Lars Haugen hadde definitivt fått motivasjon av den tidligere nevnte hendelsen. Han tok det som kom både i andre og tredje periode, og MS hadde også sine muligheter til å avgjøre. Godt og vel midtveis i kampen kom utligningen ved Pontus Finstad etter en flott kontring med et tversoverpass fra Sander Boroczky. Det endte til slutt med spilleforlengelse, hvor vi ble litt for unøyaktige og Lillehammer kunne sette den tredje pucken. Likevel er det på sin plass med ros til gutta for måten de reiste seg på etter en litt stusselig start på kvelden.

På onsdag venter neste utfordring, da kommer Stavanger Oilers på besøk til Manglerudhallen.