• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 29 Februar Feb
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Torsdag Tor 20 August Aug
Søndag Søn 23 August Aug
Torsdag Tor 27 August Aug
Lørdag Lør 5 September Sept
Tirsdag Tir 8 September Sept
Torsdag Tor 10 September Sept
Mandag Man 14 September Sept
Onsdag Ons 16 September Sept
Torsdag Tor 17 September Sept
Tirsdag Tir 22 September Sept
Fredag Fre 25 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Søndag Søn 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Søndag Søn 1 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Søndag Søn 15 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Søndag Søn 22 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Vålerenga
VIF

Ny seier mot VIF

Sterk snuoperasjon ga ny seier mot Vålerenga.

I kveld var det klart for et nytt møte med naborivalen, denne gangen med publikum på tribunen. Også denne forestillingen ble jevnspilt. Mindre strukturert, men mer publikumsvennlig enn den forrige som lenge var målløs. MS kom igjen best i gang, og tok ledelsen da Jesper Öhrvall kom snikende rundt kassa etter drøye tre minutters spill. Gjestene svarte raskt, og utlignet alene mot Haugen minuttet etterpå. Deretter sendte Pontus Finstad oss igjen i ledelsen etter en ny fin soloprestasjon. Denne gangen var vi i føringen i overkant av sju minutter, før Vålerenga utlignet på en retur i et power play.

I andre periode virket vi ikke helt påskrudd fra start. Vålerenga scoret to ganger, og så ut til å koble et grep om kampen. Heldigvis slo vi raskt tilbake, Kjetil Martinsen kom på et raid fra høyrekanten og reduserte snaut midtveis. Tre minutter senere var Jesper Öhrvall på farten igjen og utlignet til 4-4 på en retur i spill fire mot fire. Vi har håp om at Jesper skal bli en nyttig spiller for oss denne sesongen, og sju og et halvt minutt ut i den siste perioden satte han sitt tredje mål for kvelden. Denne gangen i overtall. Seks minutter senere var det Steffen Thoresens tur til å lure en puck bak Vålerengas unge lovende målvakt.

Fem minutter før slutt ble tremålsscorer Jesper Öhrvall utsatt for en voldsom takling og mistet hjelmen i fallet. Han kom seg heldigvis på beina igjen, og vi kunne fullføre kampen i spill fem mot fire og innkassere vår andre seier mot naboen på en uke. Denne gangen altså i ordinær tid. Offensivt leverte vi mye fint i denne kampen, selv om det kanskje innimellom straffet seg bakover. Men en underholdende kamp ble det i hvert fall når vi endelig kunne slippe inn litt mer publikum igjen. Vår neste kamp blir lørdag 5. september, da får vi besøk av Frisk/Asker i Manglerudhallen.