• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Stavanger
STA

Målløse mot Oilers

Det lille ekstra manglet fortsatt offensivt mot Oilers.

I mars skulle MS ha møtt Stavanger Oilers til kvartfinaler i sluttspillet, men slik ble det som kjent ikke. Mens NHL nå kjører sluttspill på høsten, spiller MS (uten sammenligning forøvrig) et stort antall treningskamper i påvente av en sen seriestart. Vi manglet fortsatt en del spillere mot forrige sesongs seriemestre, men tross flere rutinerte backer på sidelinjen klarte vi oss relativt bra defensivt. Gjestene tok ledelsen etter 7.44 på en kontring i overtall, og det skulle gå nesten to hele perioder til før neste scoring.

Da Oilers doblet ledelsen sju minutter ut i tredje periode kunne man fort lagt seg nedpå og gitt opp, men MS viste god lagmoral og kjempet videre. Dessverre manglet fortsatt det lille ekstra fremover, og vi klarte aldri å overliste en solid Henrik Holm i kveld. Vår egen Lars Haugen sto også en ny god kamp mellom stengene, men uten scoringer vinner man ikke kamper. Likevel ingen dårlig kamp av MS, i spill og sjanser var det nok jevnere enn i mandagens kamp mot Lillehammer. Vi pådro oss litt for mange utvisninger i dag, men klarte oss godt gjennom de fleste undertallene. Overtallsspillet ble derimot med få unntak noe tannløst.

Vi er inne i en tøff periode med mange frafall og kamper, og allerede i morgen står en ny kamp på programmet mot Stjernen i Fredrikstad.