• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 8 September Sept
Torsdag Tor 10 September Sept
Mandag Man 14 September Sept
Onsdag Ons 16 September Sept
Torsdag Tor 17 September Sept
Tirsdag Tir 22 September Sept
Fredag Fre 25 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Søndag Søn 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Søndag Søn 1 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Søndag Søn 15 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Søndag Søn 22 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lørdag Lør 28 November Nov
Torsdag Tor 3 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Tirsdag Tir 8 Desember Des
Søndag Søn 13 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Hjemme
Storhamar
STO
Borte
Manglerud
MAN

Nesten på Hamar

Storhamar måtte ha et straffeslag for å avgjøre mot MS.

Det har vært en lang og tidvis tung sesongoppkjøring for MS med hele 11 treningskamper på programmet. I kveld var det endelig klart for generalprøven, men med skader og sykdom i troppen ble det til slutt bare tre femmere og en keeper som noe forsinket ankom CC Amfi. I det forrige møtet vant Storhamar 7-2, og noe lignende lå kanskje i kortene i kveld. Allerede etter 24 sekunder lå den første pucken bak Furseth, men resten av kampen fikk en helt annen karakter. Hjemmelaget trodde kanskje dette skulle bli enkelt, men MS kjempet seg tilbake. Noen minutter senere fikk vi til et fint power play, og Håkon Nilsen klinket pucken inn etter bare ni sekunder i overtall. Scoringen ga laget ny energi, og resten av perioden ble jevnspilt.

Heller ikke i andre periode klarte Storhamar å ta grep om kampen igjen, og etter å ha ridd av et tidlig undertall kom MS alene gjennom ved Jesper Öhrvall og tok ledelsen etter snaue fire minutters spill. Den beholdt vi perioden ut, og var faktisk nære på en reprise da vi igjen kom alene gjennom etter et undertall. Ole Morten Furseth hadde mindre å gjøre i denne perioden, men plukket frem en god redning da hjemmelaget kom gjennom på blank. Furseth endte til slutt med en redningsprosent på over 90 i denne kampen etter å ha sluppet inn det første skuddet på mål.

I tredje periode begynte naturlig nok beina å bli noe tyngre, og Storhamar kom mer på offensiven. Seks minutter ut i perioden kom de ajour på en retur, men det skulle altså et straffeslag til før vertene igjen kom foran i målprotokollen. Da gjensto sju minutter og atten sekunder av kampen. MS tok ut målvakten på slutten, og spilte seg til en gigantisk målsjanse med 30 sekunder igjen. Det var altså så nær vi kom i kveld, og det hadde unektelig vært fryktelig surt i en seriekamp. Som trening var dette likevel et godt steg fremover fra kampen mot Sparta. Gutta virket langt piggere i kveld, og ga nok Storhamar vesentlig hardere motstand enn de forventet da lagoppstillingen ble lagt frem.

MS har lagt opp til et knallhardt program i tidenes lengste sesongoppkjøring, så får vi se hvordan det slår ut i lengden. Vi har møtt kun lag som havnet foran oss på tabellen forrige sesong, og endt opp med tre seire og åtte tap. Nå har vi åtte dagers pause fra kamper, før seriestarten mot Vålerenga 3. oktober. Vi har allerede slått naboen to ganger så langt, og håper selvsagt på en reprise i åpningen av en sesong som blir spennende på mer enn en måte.