• Hovedpartnere

    Partnere

Onsdag Ons 16 Desember Des
Lørdag Lør 19 Desember Des
Mandag Man 21 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Tirsdag Tir 24 August Aug
Tirsdag Tir 31 August Aug
Torsdag Tor 2 September Sept
Søndag Søn 5 September Sept
Lørdag Lør 11 September Sept
Torsdag Tor 16 September Sept
Lørdag Lør 18 September Sept
Tirsdag Tir 21 September Sept
I dag 23 September Sept
Lørdag Lør 25 September Sept
Torsdag Tor 30 September Sept
Lørdag Lør 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lørdag Lør 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Lillehammer
LIL

Seier mot Lillehammer

MS slo kraftig tilbake mot Lillehammer i serieåpningen.

Etter blandede prestasjoner og kun en seier for MS sin del i treningskampene, kom Lillehammer til serieåpningen på Manglerud som klare forhåndsfavoritter. Men Joachim Lunde Hermansen sendte MS foran i målprotokollen midtveis i en periode Lillehammer ellers dominerte. MS har ofte slitt med å holde konsentrasjonen etter en scoring, og denne gangen varte ledelsen i kun sju sekunder før gjestene svarte. Lillehammer scoret to til før perioden var omme, og så ut til å være på seierssporet.

Andre periode ble langt bedre for de gulgrønne sin del. Gjestene kom mer på etterskudd, og pådro seg flere utvisninger. Da MS fikk muligheten i spill 5 mot 3 tok Corey Neilson en timeout, og den resulterte raskt i en redusering fra Kjetil Martinsen. Noen minutter senere spilte vi overtall fem mot fire, og Mats Henriksen var sistemann på pucken da utligningen kom etter drøye kvarteret. Vi har sett noen tilfeller av kollaps på slutten av treningskamper, så vi var spente på hvordan avslutningen ville arte seg når det sto poeng på spill. Seks minutter ut i den tredje perioden fikk Christoffer Berger en gylden mulighet foran Lillehammers mål, og vi vet fra de sesongene han har spilt mot oss for andre klubber at han sjelden lar seg by to ganger ved de anledningene. MS var tilbake i føringen, men igjen glapp det litt for oss etter at vi tok ledelsen. Denne gangen brukte gjestene i overkant av minuttet på å påføre oss en ny baklengs. Det ble noen spennende minutter før vi til slutt var klare for spilleforlengelse og minimum ett poeng.

Men MS ville mer i kveld, og 2.18 ut i overtiden fikk vi et Hermansen-show der storebror serverte lillebror. Joachim Lunde Hermansen sikret seg gullhjelmen tidligere i kampen, og sørget for at to poeng ble igjen på Manglerud i serieåpningen. Et resultat og en innsats som var langt over det man kunne forvente etter treningskampene. Lars Haugen hadde noen klasseredninger og endte på over 91% til tross for fire innslupne mål. Fem scoringer mot Lillehammer må vi si oss meget godt fornøyd med, her fikk vi ketchupen ordentlig ut av flaska etter målløsheten i den siste treningskampen.

Nå venter bortekamper mot Oilers og Frisk, så de to poengene vi sikret oss i kveld blir gode å ha på vei inn i en tøff uke. Tabellen sier ikke mye etter en runde, men en fjerdeplass og best i byen er likevel et oppmuntrende syn å ta med videre.