• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Stjernen
STJ

Kjempet i motvind

Mye strev tll liten nytte mot Stjernen.

MS var ute etter å revansjere tapet mot Grüner og komme seg bort fra sisteplassen på tabellen, og laget startet forsåvidt friskt mot Stjernen. Første periode var tidvis jevnspilt, men mange av avslutningene våre strøk på utsidene av stolpene. Denne perioden endte målløst. I andre periode kom vi stadig mer på etterskudd, men Lars Haugen holdt oss lenge inne i kampen med mange gode redninger, Først drøye 16 minutter ut i den andre perioden klarte gjestene å overlsite ham. To minutter før siste pause doblet de rødkledte ledelsen.

Seks minutter ut i tredje periode fikk MS muligheten i spill 5 mot 3, men ble for stillestående og klarte ikke å skape målsjanser. Isteden punkterte gjestene i undertall da de hadde fått sin fjerdemann tilbake på isen. Tre minutter senere økte de ledelsen igjen, før Steffen Thoresen klarte å grave inn en puck som dommerne sjekket lenge og vel på video og omsider godkjente. MS fortsatte å kjempe, men til liten nytte. Stjernen har forsterket laget foran denne sesongen, og økte ytterligere to ganger i sluttminuttene.

Nå får vi noen dagers spillepause etter en tøff kampuke, før vi får naborivalen Vålerenga på besøk i Manglerudhallen til uka. Selv om dagens kamp på åpningsdagen av Norge ikke ble noen stor fest for oss, gleder vi oss over å kunne ønske velkommen alle vi har plass til når byderbyet blåses igang på torsdag.