• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Vålerenga
VIF

Raknet i midtperioden

Ny tung kamp for MS mot naborivalen.

Vålerenga dominerte fra første dropp i dagens kamp, men i første periode fikk de inn kun en puck på Ole Morten Furseth etter fem minutters spill. Tre minutter senere kom MS på en kontring, Mathias Trygg spilte frem Kristoffer Pihlqvist som scoret sitt første mål i MS-trøya. Etter ferdigspilt periode var det fortsatt balanse i regnskapet tross et stort overtak i antall skudd til bortelaget.

To og et halvt minutt ut i andre periode pirket gjestene inn en retur på Furseth, men det skulle ta enda noen minutter før Vålerenga punkterte kampen med to kjappe scoringer. Etter dette var det mer eller mindre slutt for MS, og gjestene scoret ytterligere to mot slutten av perioden. I den tredje reddet MS seg litt inn igjen etter en blytung midtperiode, og slapp unna med ett baklengs de siste 20 minuttene.

MS fortsetter å levere for ustabilt gjennom kampene, og tendensen fortsetter med at det renner på med mange baklengsmål når man først kommer inn i en dårlig periode. Allerede på lørdag venter en ny tøff hjemmekamp, da kommer Sparta på besøk til Manglerudhallen.