Stavanger
STA

Tøff avslutning mot Oilers

MS ned for telling i tredje periode mot Stavanger Oilers.

Stavanger Oilers tok ledelsen etter drøye fem minutter av kveldens kamp, etter først å ha ridd av et undertall. Flere scoringer ble det ikke før en periode senere, da MS fikk satt opp et fint overtall og Lucas Trygg overlistet Partanen i Oilers-målet. Gjestene giret opp igjen for å ta ledelsen tilbake, noe de lyktes med seks minutter senere. Lars Haugen holdt ellers MS inne i kampen med flere gode redninger i perioden.

MS har i veldig mange kamper hatt en periode hvor baklengsmålene renner inn, og denne kvelden ble dessverre heller ikke noe unntak. Midtveis i tredje periode hadde bortelaget scoret tre ganger til, og da Haugen pådro seg en utvisning kom nok en baklengs. Ole Morten Furseth kom på og holdt nullen de siste minuttene, men det var en mager trøst i en kamp der Oilers vant skuddene 57-15. Da lagene møttes i Stavanger vant Oilers 6-0, så vi kan i hvert fall notere at det endte ett mål bedre denne gangen.

Ringerike og Grüner delte poengene mellom seg i kveld, dermed vokser luken oppover til begge lagene for MS sin del. Vi håper selvsagt fortsatt å kunne snu den dårlige trenden vi er inne i, og på kommende torsdag går ferden til Lillehammer og et nytt møte med laget vi slo i serieåpningen.