Manglerud
MAN

Fremgang på Hamar

MS ga Storhamar kamp til døra i CC Amfi.

MS spilte en av sine beste kamper for sesongen forrige gang de møtte Storhamar, og gikk på et ettmålstap den gangen. Også i kveld ble det jevnt i målprotokollen. MS startet bra, og tok en tidlig ledelse ved Lucas Loob Trygg. Storhamar utlignet etter rot bakerst hos MS, men de grønne slo tilbake ved Mats Henriksen etter strålende samspill med Mathias Trygg og Kjetil Martinsen. Så ble det mye Storhamar, og hjemmelaget snudde kampen tilbake til 3-2 før den første pausen.

I andre periode ble vi liggende bakpå igjen, og vertene scoret to nye mål. Likevel ingen nedsmelting på nivå med de vi har sett en del av tidligere i sesongen. Og i tredje periode slo MS tilbake. Tobias Degvold reduserte tidlig med sin andre fulltreffer denne høsten, også den forrige kom mot Storhamar. MS produserte bra med målsjanser utover i kampen, og hadde blant annet et skudd i tverrligger ved Engebråten Hermansen. 1.21 før full tid traff Hampus Sjöbrink nettmaskene fra blå, og blåste liv i en kamp der MS var med helt til siste slutt. Dessverre uten noen poengfangst også denne gangen, men likevel fremgang å spore på flere områder i kveld.

Offensivt leverte MS bedre enn på lenge, og det med blant andre Jesper Öhrvall og Robin Olsen Syversen ute. Et talent verdt å merke seg er Theodor Steen-Gulbrandsen, med to assister i kveld. Defensivt mangler vi også flere mann og sliter litt mer. I en tung periode av kampen lot vi Storhamar gå fra 1-2 til 5-2 og tilsynelatende punktering. Men også her klarte vi å snøre igjen sekken bedre etter hvert, og Lars Haugen stengte buret fra drøye tolv minutter ut i midtperioden. På lørdag inviterer vi til gratiskamp mot Grüner, og det blir en særdeles viktig kamp for å henge med videre. Grüner tok igjen poeng mot Stavanger Oilers i kveld, og Ringerike vant på straffer mot Vålerenga.

Vi håper alle våre venner møter opp på lørdag for å støtte MS i kampen om en etterlengtet seier.