• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Grüner
GRU

Møtte veggen

MS sløste med sjansene og slapp inn fem mål på åtte minutter i tredje periode.

MS inviterte til gratiskamp og litt lys i mørket i kveld, og en god stund så det til til at laget skulle få en etterlengtet opptur. MS tok ledelsen etter snaue fem minutter på et nydelig straffeslag fra Robin Olsen Syversen, som ved den anledningen fintet Quentin Papillon ut i pølsebua. Men gjestenes franske landslagsmålvakt har skapt hodebry for flere enn MS denne sesongen, og svarte med å stå som en levende vegg resten av kampen.

MS kom mer på offensiven i andre periode, men Lars Haugen holdt tett i denne perioden med unntak av en puck som ble avblåst for spill med høy kølle. MS beholdt sin ledelse helt til midtveis i tredje periode, men så var det slutt. Grüner snudde kampen med tre kjappe mål, og punkterte den helt med en fjerde scoring i undertall. MS prøvde seg likevel uten målvakt på slutten, noe som reduserte i periodens femte mål fra Grüner.

Kveldens trenerduo Melbye og Sollien fikk litt å tenke på i en kamp der det lenge så ut til at vi skulle unngå kollapsen. Det gjøres alt for mange feil på kritiske tidspunkter, i tillegg til at vi skyter målvakten varm og treffer stolpene ved flere anledninger. Selv med seier i dag ville vi ikke ligget godt til på tabellen, men nå dreier like mye seg om å få litt selvtillit og spilleglede inn i gutta. At det bor kvaliteter i laget ser vi i lange perioder, men de brutale kollapsene vi stadig går på må det finnes en løsning på.

Neste uke spiller vi bortekamp mot Stjernen, før VIF kommer på besøk til helgen.