Manglerud
MAN

Tomålstap i Fredrikstad

MS tapte med to mål mot serielederen i Stubdals debutkamp.

I hjemmemøtet mot Stjernen hang MS med i to perioder for så å rakne, ikke et helt ukjent scenario denne sesongen. I Knut Jørgen Stubdals debutkamp som vår hovedtrener leverte vi en bedre kamp, selv om vi fortsatt manglet det lille ekstra mot serielederen. I første periode startet Stjernen offensivt, men Ole Morten Furseth fikk en god start mellom stengene. Utover i perioden kom vi også mer på offensiven, men sliter fortsatt med uttellingen.

I kveld holdt vi nullen til nesten halvspilt kamp, da Stjernen omsider fikk pucken inn alene mot Furseth. Men ikke lenge etterpå var det Christoffer Bergers tur til å komme alene med keeper og sette utligningen til 1-1. Stjernen giret opp litt i denne perioden, og da de scoret to mål i løpet av 25 sekunder fryktet vi en ny kollaps. Det skjedde heldigvis ikke, vi fikk tettet igjen bakover og Furseth holdt buret rent resten av kampen. I tredje periode spilte vi oss også til flere store målsjanser, men dessverre igjen uten uttelling.

Likevel godt kjempet av MS i "Stubbens" første kamp, og bare tre baklengsmål mot offensivt sterke Stjernen gir håp om at vi kan få bedre fasong på den defensive delen av spillet fremover. Furseth endte dessuten på 91,2% i kveld. På lørdag kommer Vålerenga på besøk til Halloween-kampen, og vi håper selvsagt på en rysare denne kvelden.