Vålerenga
VIF

Poeng i Halloween-grøsser

MS tok etterlengtet poeng mot Vålerenga i Halloweenkampen.

MS sto uten poeng siden serieåpningen mot Lillehammer, men i kveldens Halloween-kamp ble det endelig litt spenning igjen i Manglerudhallen. Etter sju minutters spill dro Kjetil Martinsen seg gjennom fra høyrekanten og fikk etter hvert lagt pucken inn foran kassa. Der var Hampus Sjöbrink på rett plass, og satte inn 1-0 til MS. Den ledelsen holdt til 3 minutter ut i andre periode, da Tobias Lindström utlignet for gjestene i overtall. Det ble mye Vålerenga i denne perioden der gjestene vant skuddene hele 17-2. Tobias Lindström sendte laget opp i ledelsen med en ny scoring tre og et halvt minutt før pause.

MS kjempet hardt for å komme tilbake i tredje periode, men da de måtte spille halvannet minutt med to mann mindre så det tungt ut. MS jobbet seg gjennom det, men mistet også Lars Haugen som til slutt måtte kaste inn håndkleet etter å ha slitt med en skade. Det til tross forlot han isen med hele 95 i redningsprosent. MS kom seg på offensiven igjen, og to og et halvt minutt før slutt fikk de endelig lønn for strevet. Joachim E Hermansen fyrte av et godt skudd, og Steffen Thoresen kjempet inn returen. Etter noen hektiske sluttminutter med sjanser i begge ender ble det klart at MS hadde tatt sitt første poeng siden tidlig i september.

I spilleforlengelsen ble det gjestene som stakk av med seieren, etter at de nok var litt heldige som unnslapp utvisninger ved et par anledninger. MS skulle veldig gjerne smakt på en seier igjen, men etter så mange poengløse kamper er ett poeng uendelig mye bedre enn å gå hjem tomhendt igjen. Laget ser så langt ut til å ha løftet seg og fått en ny giv med Knut Jørgen Stubdal, og unngikk igjen den mye omtalte kollapsen. Neste uke venter nye muligheter mot Sparta og Ringerike.