• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lørdag Lør 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Søndag Søn 28 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des
Torsdag Tor 6 Januar Jan
Søndag Søn 9 Januar Jan
Torsdag Tor 13 Januar Jan
Lørdag Lør 15 Januar Jan
Torsdag Tor 20 Januar Jan
Lørdag Lør 22 Januar Jan
Torsdag Tor 27 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan
Torsdag Tor 3 Februar Feb
Lørdag Lør 19 Februar Feb
Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Ringerike
RIN

Nytt overtidsdrama

MS tok poeng for tredje kamp på rad.

MS har fått mer fasong på spillet etter trenerskiftet, og det ble en ny spennende kamp mot Ringerike i dag. MS dominerte spillet i første periode, men det var gjestene som scoret det første målet i overtall. Heldigvis slo MS raskt tilbake, Joachim E Hermansen fikk inn en fulltreffer etter sterkt forarbeid av Christoffer Berger i rundvant. Ringerike var imidlertid svært så effektive i denne perioden, og tok ledelsen igjen to minutter før pause etter å kun ha hatt tre avslutninger på mål.

I andre periode tok Ringerike også over mer av spillet, men samtidig spilte Lars Haugen seg opp og holdt oss inne i en viktig fase av kampen. Det neste målet sto MS for. Steffen Thoresen er brennhet om dagen, og sju minutter ut i perioden fant han nettmaskene etter en presis pasning fra Hampus Sjöbrink. Dette var tredje kamp på rad Steffen satte inn en utligning for MS. Men fire minutter før siste pause fikk gjestene en ny mulighet i overtall, og der var de igjen effektive og tok ledelsen tilbake for tredje gang.

MS ville mest i den tredje perioden, og da den var halvspilt kom uttellingen. Robin Olsen Syversen spilte pucken frem til utligningseksperten Steffen Thoresen, som igjen var sikker foran kassa og satte inn 3-3. MS trengte poengene mest og jaget på for en ny scoring. Det resulterte i flere store målsjanser, men ga også Ringerike en farlig kontringsmulighet helt i sluttsekundet. Men Haugen holdt den pucken, og dermed ble det igjen spilleforlengelse. I overtiden pådro vi oss en ny utvisning, av det tilsynelatende noe billige slaget. Dette utnyttet Ringerike, og avgjorde med sitt tredje overtallsmål i kampen.

Spillemessig har MS tatt store steg under Stubbens ledelse, poengmessig føltes det kanskje litt som å nøye seg med smuler i kveld. Dette til tross for at vi lå under tre ganger og slo tilbake, og at vi nå har tatt poeng i tre kamper på rad. Der ligger kanskje den største fremgangen de siste kampene, laget knekker ikke lenger sammen av motgang underveis. Fortsatt er det nok av ting å jobbe med, men vi mangler vesentlig mindre nå for å kunne snu de jevne kampene til vår fordel. Nå venter et par ukers landslagspause, før Lillehammer kommer på besøk 18. november.