Lillehammer
LIL

Jaget forgjeves

MS kom under med tre mål mot Lillehammer og spurtet for sent.

MS hadde noe på gang før landslagspausen, med poeng i tre kamper på rad etter trenerbyttet. Begynnelsen på dagens kamp ble derimot noe skuffende. I første periode ble vi liggende bakpå, og gjestene straffet oss hardt for utvisninger med to overtallsmål. Fremover produserte vi fint lite de første 20 minuttene, et stolpeskudd fra midtbanen fra Mats Trygg var den største målsjansen.

Tidlig i tredje periode økte Lillehammer til 3-0, etter at MS mente seg snytt for minst ett overtall i forkant. Senere i perioden fikk vi en mulighet til å melde oss på igjen med et straffeslag og et påfølgende power play, men uten at vi lyktes med noen av delene. Først etter godt og vel kvarteret av midtperioden fikk vi uttelling i overtall, Jesper Öhrvall var sistemann på pucken assistert av Steffen Thoresen. Men ofte blir vi litt for hete på grøten etter en scoring, og gjestene økte igjen mindre enn to minutter senere.

Tredje periode ble mer positiv sett med grønne øyne, og etter snaue seks minutter øynet vi nytt håp da Mats Trygg klinket inn pucken etter forarbeid av vår nye import Keegan Milligan. Denne gangen unngikk vi å sprekke opp igjen bakover på banen, og vi jaget en ny redusering. De største sjansene fikk vi helt i sluttminuttene, men igjen manglet det siste lille. Håpet levde til 26 sekunder gjensto, da Steffen Thoresen ble utvist. Dermed ble det ingen utligning på ham denne kvelden.

Neste kamp spilles mot Frisk i Askerhallen førstkommende søndag.