Manglerud
MAN

Sjansesløseri i Asker

En uttelling på 43 skudd i Askerhallen.

Etter en litt forsiktig start gikk MS etter hvert på offensiven i Askerhallen, med flere gode muligheter i den første perioden. Men det ble hjemmelaget som fikk uttelling, kun 25 sekunder før første pause. Også i den andre perioden hadde MS en drøss av målsjanser, men først etter snaue fjorten minutter fikk de endelig pucken inn ved Lucas Loob Trygg.

Tre og et halvt minutt ut i tredje periode tok vertene føringen igjen, denne gangen i et overtall. Det ble til tider høy temperatur på isen, og vi dro på oss noen utvisninger av det litt urutinerte, men også noen av det mer uforståelige slaget i kveld. Også Frisk-spillerne var hete på grøten og pådro seg mange minutter mot et MS-lag som kanskje bød på bedre motstand enn forventet. Men flere ganger ble overtallene våre avbrutt av egne utvisninger. Frisk hadde hentet inn en ny svensk erstatter for Nicklas Dahlberg foran denne kampen, og Isak Wallin skapte minst like mye hodebry for oss som Dahlberg pleier å gjøre. Tiden rant ut uten flere scoringer, i en kamp der vi vant skuddene med 43-31.

Vi leverer totalt sett en langt bedre kamp denne gangen enn i forrige runde mot Lillehammer, og det er ikke så ofte vi ser MS i lange perioder dominere i Askerhallen. Men igjen er det uttellingen vi sliter med, og det er ikke første gang vi får en motstanders målvakt til å fremstå i verdensklasse. Også Lars Haugen gjorde en god figur i kveld med 93,5 i redningsprosent, men kun en scoring holder sjelden til seier.

Førstkommende torsdag får vi besøk av Storhamar, som vi har to gode forsøk mot tidligere i sesongen.