• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Søndag Søn 28 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des
Torsdag Tor 6 Januar Jan
Lørdag Lør 15 Januar Jan
Tirsdag Tir 25 Januar Jan
Torsdag Tor 27 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan
Torsdag Tor 3 Februar Feb
Lørdag Lør 5 Februar Feb
Tirsdag Tir 8 Februar Feb
Torsdag Tor 10 Februar Feb
Torsdag Tor 17 Februar Feb
Lørdag Lør 19 Februar Feb
Torsdag Tor 24 Februar Feb
Søndag Søn 27 Februar Feb
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lørdag Lør 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 8 Mars Mar
Hjemme
Frisk Asker
FRI
Borte
Manglerud
MAN

Sjansesløseri i Asker

En uttelling på 43 skudd i Askerhallen.

Etter en litt forsiktig start gikk MS etter hvert på offensiven i Askerhallen, med flere gode muligheter i den første perioden. Men det ble hjemmelaget som fikk uttelling, kun 25 sekunder før første pause. Også i den andre perioden hadde MS en drøss av målsjanser, men først etter snaue fjorten minutter fikk de endelig pucken inn ved Lucas Loob Trygg.

Tre og et halvt minutt ut i tredje periode tok vertene føringen igjen, denne gangen i et overtall. Det ble til tider høy temperatur på isen, og vi dro på oss noen utvisninger av det litt urutinerte, men også noen av det mer uforståelige slaget i kveld. Også Frisk-spillerne var hete på grøten og pådro seg mange minutter mot et MS-lag som kanskje bød på bedre motstand enn forventet. Men flere ganger ble overtallene våre avbrutt av egne utvisninger. Frisk hadde hentet inn en ny svensk erstatter for Nicklas Dahlberg foran denne kampen, og Isak Wallin skapte minst like mye hodebry for oss som Dahlberg pleier å gjøre. Tiden rant ut uten flere scoringer, i en kamp der vi vant skuddene med 43-31.

Vi leverer totalt sett en langt bedre kamp denne gangen enn i forrige runde mot Lillehammer, og det er ikke så ofte vi ser MS i lange perioder dominere i Askerhallen. Men igjen er det uttellingen vi sliter med, og det er ikke første gang vi får en motstanders målvakt til å fremstå i verdensklasse. Også Lars Haugen gjorde en god figur i kveld med 93,5 i redningsprosent, men kun en scoring holder sjelden til seier.

Førstkommende torsdag får vi besøk av Storhamar, som vi har to gode forsøk mot tidligere i sesongen.