• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Søndag Søn 28 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des
Torsdag Tor 6 Januar Jan
Lørdag Lør 15 Januar Jan
Tirsdag Tir 25 Januar Jan
Torsdag Tor 27 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan
Torsdag Tor 3 Februar Feb
Lørdag Lør 5 Februar Feb
Tirsdag Tir 8 Februar Feb
Torsdag Tor 10 Februar Feb
Torsdag Tor 17 Februar Feb
Lørdag Lør 19 Februar Feb
Torsdag Tor 24 Februar Feb
Søndag Søn 27 Februar Feb
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lørdag Lør 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 8 Mars Mar
Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Stjernen
STJ

Møtte overmakten

MS kom raskt ned på jorden igjen mot Stjernen.

MS fikk som kjent som første trepoenger i forrige runde mot Grüner, mens Stjernen mistet serieledelsen sin til Stavanger Oilers før kveldens kamp. De rødkledte kom skjerpet til Manglerud, og det ble ganske tidlig klart at MS ville få kjørt seg i denne kampen. Lars Haugen holdt MS inne i det innledningsvis, men etter 12.40 snek den første pucken seg inn fra skrå vinkel. Det så lenge ut til å bli med den ene scoringen i en førsteperiode der gjestene vant skuddene 17-5, men de lyktes til slutt med å doble ledelsen like før pause.

Tidlig i tredje periode scoret de igjen da tre sekunder gjensto av et power play. Mathias Trygg tente et lite håp da han fikk pucken over mållinjen fem og et halvt minutt ut i perioden, etter godt forarbeid av Kjetil Martinsen. Men igjen svarte gjestene med en scoring på tampen av et power play. Stjernen har mange gode importer i laget denne sesongen, og dette var Austin Cangelosis tredje mål for kvelden. Verre skulle det bli noen minutter senere, da Stjernen scoret i undertall ved fjerdemann som kom rett fra utvisningsboksen.

Fire og et halvt minutt ut i perioden kom enda et undertallsmål for de røde. Denne gangen brukte MS bare noen sekunder på å svare, Tobias Degvold lurte pucken inn fra skrå vinkel og fikk endelig notert en scoring mot noen andre enn Storhamar denne sesongen. Ni minutter ut i tredje periode fastsatte Stjernen sluttresultatet til 2-7, i en kamp der vi rett og slett aldri hang ordentlig med i svingene. På lørdag skal vi etter planen møte VIF på Jordal, dette er i skrivende stund ikke helt avklart enda siden Vålerenga måtte utsette sin forrige kamp grunnet sykdom og skader.