• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 17 Februar Feb
Lørdag Lør 19 Februar Feb
Torsdag Tor 24 Februar Feb
Søndag Søn 27 Februar Feb
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lørdag Lør 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lørdag Lør 12 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lørdag Lør 19 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lørdag Lør 26 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Frisk Asker
FRI

Tap mot Frisk

MS tapte den første kampen i det nye året.

Etter en tidvis oppmuntrende kamp med flere fine scoringer mot Oilers i romjulen, gjorde måltørken seg igjen gjeldende under mesteparten av kveldens oppgjør mot Frisk. Begge lagene hadde en god del forfall til denne kampen. Asker-laget ledet 2-0 etter en første periode der MS ikke fikk all verden til. I den andre kom vi mer på offensiven, men det var gjestene som sto for periodens eneste mål. MS slet med å få pucken innenfor stengene, men spesielt Steffen Thoresen hadde noen fine sekvenser med flere gode muligheter på kort tid.

I den tredje perioden kom vi mer bakpå igjen, men det ble med ett baklengsmål til etter snaue kvarteret etter at Tobias Degvold foran kassa fikk pucken vippet ut av hendene i forkant. MS fikk omsider uttelling i et overtall minuttet senere, da Robin Olsen Syversen fikk klemt pucken inn fra høyrekanten. Vi var likevel kommet for langt bak til å skape noen ny spenning i kampen. Håpet om å ta igjen Grüner fikk også et nytt skudd for baugen, etter at Lillehammer gikk på en kollaps på Grünerløkka i kveld.

Vi lever i usikre tider med mange karantener og avlysninger rundt omkring, men programmet slik det ser ut til i øyeblikket viser bortekamp på Hamar på søndag, fulgt av to stk byderby til uka. Så får vi bare håpe at denne sesongen kan fullføres i motsetnining til de to foregående.