• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Søndag Søn 28 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des
Torsdag Tor 6 Januar Jan
Lørdag Lør 15 Januar Jan
Tirsdag Tir 25 Januar Jan
Torsdag Tor 27 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan
Torsdag Tor 3 Februar Feb
Lørdag Lør 5 Februar Feb
Tirsdag Tir 8 Februar Feb
Torsdag Tor 10 Februar Feb
Torsdag Tor 17 Februar Feb
Lørdag Lør 19 Februar Feb
Torsdag Tor 24 Februar Feb
Søndag Søn 27 Februar Feb
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lørdag Lør 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 8 Mars Mar
Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Frisk Asker
FRI

Tap mot Frisk

MS tapte den første kampen i det nye året.

Etter en tidvis oppmuntrende kamp med flere fine scoringer mot Oilers i romjulen, gjorde måltørken seg igjen gjeldende under mesteparten av kveldens oppgjør mot Frisk. Begge lagene hadde en god del forfall til denne kampen. Asker-laget ledet 2-0 etter en første periode der MS ikke fikk all verden til. I den andre kom vi mer på offensiven, men det var gjestene som sto for periodens eneste mål. MS slet med å få pucken innenfor stengene, men spesielt Steffen Thoresen hadde noen fine sekvenser med flere gode muligheter på kort tid.

I den tredje perioden kom vi mer bakpå igjen, men det ble med ett baklengsmål til etter snaue kvarteret etter at Tobias Degvold foran kassa fikk pucken vippet ut av hendene i forkant. MS fikk omsider uttelling i et overtall minuttet senere, da Robin Olsen Syversen fikk klemt pucken inn fra høyrekanten. Vi var likevel kommet for langt bak til å skape noen ny spenning i kampen. Håpet om å ta igjen Grüner fikk også et nytt skudd for baugen, etter at Lillehammer gikk på en kollaps på Grünerløkka i kveld.

Vi lever i usikre tider med mange karantener og avlysninger rundt omkring, men programmet slik det ser ut til i øyeblikket viser bortekamp på Hamar på søndag, fulgt av to stk byderby til uka. Så får vi bare håpe at denne sesongen kan fullføres i motsetnining til de to foregående.