Frisk Asker
FRI

Tap mot Frisk

MS tapte den første kampen i det nye året.

Etter en tidvis oppmuntrende kamp med flere fine scoringer mot Oilers i romjulen, gjorde måltørken seg igjen gjeldende under mesteparten av kveldens oppgjør mot Frisk. Begge lagene hadde en god del forfall til denne kampen. Asker-laget ledet 2-0 etter en første periode der MS ikke fikk all verden til. I den andre kom vi mer på offensiven, men det var gjestene som sto for periodens eneste mål. MS slet med å få pucken innenfor stengene, men spesielt Steffen Thoresen hadde noen fine sekvenser med flere gode muligheter på kort tid.

I den tredje perioden kom vi mer bakpå igjen, men det ble med ett baklengsmål til etter snaue kvarteret etter at Tobias Degvold foran kassa fikk pucken vippet ut av hendene i forkant. MS fikk omsider uttelling i et overtall minuttet senere, da Robin Olsen Syversen fikk klemt pucken inn fra høyrekanten. Vi var likevel kommet for langt bak til å skape noen ny spenning i kampen. Håpet om å ta igjen Grüner fikk også et nytt skudd for baugen, etter at Lillehammer gikk på en kollaps på Grünerløkka i kveld.

Vi lever i usikre tider med mange karantener og avlysninger rundt omkring, men programmet slik det ser ut til i øyeblikket viser bortekamp på Hamar på søndag, fulgt av to stk byderby til uka. Så får vi bare håpe at denne sesongen kan fullføres i motsetnining til de to foregående.