• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Storhamar
STO
Borte
Manglerud
MAN

Nytt tap på Hamar

Ut av måltørken, men likevel et klart tap mot Storhamar.

Storhamar er et av lagene MS har prestert best mot denne sesongen, med tre ettmålstap før kveldens kamp. I åpningsminuttene var vi ok med, men vertene tok ganske raskt over og scoret to kjappe drøyt midtveis i første periode. Tre og et halvt minutt før pause rundet og overlistet Keegan Milligan hjemmelagets målvakt etter bra innsats av Kristoffer Pihlqvist i forkant. Men bare et par minutter senere doblet Storhamar igjen etter at Eirik Salsten fikk smette alt for lett gjennom.

Tidlig i andre periode fikk vi muligheten i power play, og Kjetil Martinsen styrte inn skuddet fra Lucas Loob Trygg. Dette ble forøvrig vårt eneste overtall i kampen. Resten av perioden dominerte hjemmelaget stort, men fikk bare inn en puck på Haugen på 18 forsøk etter at vi hadde sluppet inn 3 på 8 i den første. Med et tidlig overtallsmål av Storhamar i tredje periode var kampen mer eller mindre punktert, men MS reduserte igjen åtte minutter før slutt. Robin Olsen Syversen spilte frem Andrej Kostitsyn, som endelig kunne klinke inn sin første scoring i MS-trøya.

Storhamar svarte med to sene scoringer, dermed måtte vi plukke ut sju av nettet i denne kampen også. Men det var uansett godt at vi fikk litt uttelling offensivt mot Storhamar selv om det ble få skudd på mål i de to siste periodene. På lørdag setter vi kursen mot Lillehammer for vår tredje bortekamp denne uken.