• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 17 Februar Feb
Lørdag Lør 19 Februar Feb
Torsdag Tor 24 Februar Feb
Søndag Søn 27 Februar Feb
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lørdag Lør 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lørdag Lør 12 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lørdag Lør 19 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lørdag Lør 26 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Grüner
GRU

Hjemmetap mot Grüner

Tam forestilling i hjemmekampen mot Grüner.

Etter tre utsatte kamper var vi omsider tilbake på isen i kveld, men det ble ingen festaften i Manglerudhallen. Grüner scoret det eneste målet i en jevnspilt førsteperiode. I den andre jaget MS en utligning, men det ble isteden gjestene som doblet sin ledelse seks minutter før siste pause. Robin Olsen Syversen tente et håp hos MS med en redusering i power play tre minutter senere. Men vi måtte avslutte perioden i undertall, og fem sekunder før pause fikk vi en tung scoring mot oss.

Vi klarte aldri å spille oss inn i kampen igjen i tredje periode, og åtte minutter etter pause punkterte gjestene med sin fjerde scoring. Vi hadde en del spillere tilbake i kveld, og har i tillegg fått med oss Sam Hu fra Kunlun Red Star. Leiesoldatene fra Lørenskog er dessverre ferdige med oppholdet i MS. Med kveldens tap er sjansen for å spille seg forbi Grüner på tabellen svært liten, og vi må prøve å spille oss i form frem mot en kvalifisering i mars. At gutta kan bedre enn de viste i denne kampen, så vi senest i Stjernehallen.

Vi får et tøft program fremover etter de mange utsatte kampene, allerede på torsdag og lørdag står bortekamper mot Sparta og Stavanger på programmet.