• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Lillehammer
LIL
Borte
Manglerud
MAN

Smultring mot Lillehammer

Borteseier med velfortjent smultring til kvelds.

Lillehammer sto med seks strake seire før kveldens kamp, MS med åtte strake tap, og ikke minst med 14 baklengs bare denne uken. MS manglet igjen flere av sine mest rutinerte spillere, men leverte likevel en godkjent førsteperiode. Vi holdt tett bakover, og skapte noen få, men farlige målsjanser i motsatt ende. I andre periode kom også uttellingen. Vi dro på oss en tidlig utvisning, men Joachim L Hermansen spilte frem Kristoffer Pihlqvist som fikk inn en fulltreffer fra høyrekanten i undertall. Midtveis i kampen ble Joachim E Hermansen utvist, men kom ferdigsonet rett fra utvisningsboksen og alene gjennom etter en pasning fra Pihlqvist. Hermie lot ikke sjansen gå fra seg, og MS var foran med to mål etter to perioder uten et eneste power play.

MS kjempet knallhardt for å ta vare på ledelsen i tredje periode, og Lillehammer klarte bare unntaksvis å legge ordentlig press på oss. I sluttminuttene satte vertene på seks utespillere. Og de stoppet ikke der, men forsøkte seg også med sju mann. Dette ble beklageligvis oppdaget akkurat i det Robin Olsen Syversen satte pucken i tom kasse. Som resultat ble scoringen underkjent, til nytteløse protester fra MS. At man redder seg fra baklengsmål ved å sette på en ekstra mann er en situasjon vi sjelden ser. Men vi fikk i hvert fall muligheten i overtall, og den tok vi godt vare på. Andrej Kostitsyn spilte frem pucken fra bak kassa til Joachim E Hermansen, som scoret sitt andre for kvelden.

Det siste minuttet handlet kun om å kjempe for en velfortjent smultring til Lars Haugen, og den var i boks etter 33 redninger totalt. MS viste stor lagmoral denne kvelden, og tok med seg tre velsmakende poeng hjem i bagasjen. Vi hadde kun 12 skudd på mål, men var likevel målfarlige og noterte scoringer både i undertall, overtall og med like mange på isen. Dette i en kamp der strengt tatt ingenting skulle tilsi at vi fortjente 14 utvisningsminutter mot hjemmelagets 4, for her slapp Lillehammer unna med relativt mange ulovligheter. Men det bidrar bare til å forsterke prestasjonen til gutta i denne kampen.

Førstkommende torsdag kommer Storhamar på besøk til Manglerudhallen, da håper vi gutta blir møtt med god og velfortjent støtte fra hjemmetribunen.