Stjernen
STJ

Målløse igjen

MS måtte gå målløse av isen igjen mot Stjernen.

MS ga Stjernen kamp lenge i kveldens forestilling, første periode endte målløst selv om gjestene hadde et klart overtak i antall skudd. Midtperioden var jevnere, og vi spilte oss til flere store målsjanser. Blant annet en der målet var vidåpent og det tilsynelatende bare var å dytte pucken inn. I noen situasjoner virker vi trippelvaksinert mot å score mål, men det meste ser som regel enklere ut fra tribunen. Bakover holdt vi tett helt til over 38 minutter var spilt av kampen, da måtte vi omsider kapitulere i et undertall. Så glapp kanskje konsentrasjonen litt rett før pause, for bare 35 sekunder senere doblet de rødkledte ledelsen.

Tidlig i tredje periode kunne vi fått kontakt igjen da vi ble tildelt straffeslag, men det lyktes ikke denne gangen. Vi ga likevel gjestene kamp til siste slutt, og i sluttminuttene tok vi ut Furseth i et overtall og spilte 6 mot 4. MS mente seg også snytt for en ny Stjernen-utvisning som kunne gitt spill 6 mot 3, men isteden snappet Stjernen pucken og punkterte kampen i tomt bur. Vi endte altså med samme resultat som mot VIF i forrige kamp, men det føltes likevel som vi var nærmere denne gangen. Likevel måtte vi altså notere vår åttende målløse kamp for sesongen. Defensivt klarte vi oss bedre, og Furseth spilte en ny god kamp mellom stengene med 40 redninger.

Nå gjenstår to seriekamper, den siste på egen is spilles mot Sparta førstkommende tirsdag. Deretter avsluttes seriespillet borte mot Ringerike. I kvalifiseringen er det nå klart at MS og Grüner møter Narvik, som har slått Nidaros i tre strake kamper. Om den siste plassen står det mellom Lørenskog og Comet, hvor sistnevnte nå leder 2-1 i kamper.