• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Ringerike
RIN

Målfest mot Ringerike

MS holdt nullen og utklasset Ringerike.

Forrige sesong tapte MS alle kampene mot Ringerike, noe som bidro sterkt til at det aldri ble spenning om den siste sluttspillplassen. Men i år fikk MS en kanonstart mot panterne fra Hønefoss. Allerede etter 26 sekunder kom Parker Bowles gjennom på venstrekanten og sendte hjemmelaget i føringen. Der skulle de bli resten av kvelden, men det gjensto fortsatt mye arbeid. Vi pådro oss igjen mange utvisninger i første periode, og spilte også halvannet minutt tre mot fem. Men laget forsvarte seg godt, og gjestene fikk ikke mange avslutninger på Mitch Gillam.

To minutter ut i andre periode spilte vi igjen undertall, og med en utligning der kunne dette blitt en veldig annerledes kamp. Isteden kom Mats Henriksen på en kontring, og la pucken over til Joachim Engebråten Hermansen som løftet den inn over en stupende målvakt. Et par minutter senere var det MS sin tur i overtall, og Darien Craighead fikk inn en fulltreffer fra venstre kant etter godt spill i power play. Og etter ytterligere to minutter var det klart for nytt Craighead-show, med en presis og knallhard avslutning fra høyrekanten. Her har MS fått tak i en spiller som både leverer målene og gjør det lille ekstra for publikum.

Ringerike forsøkte å komme på offensiven i begynnelsen av tredje periode, men når også Mitch Gillam spilte sin mest solide kamp så langt ble det vanskelig. Fem minutter ut i perioden feide Joachim Lunde Hermansen inn pucken fra blå, og selv de største pessimister var overbevist. Minuttet senere var Darien Craighead i lekent humør igjen, og serverte det ferdigscoret til Parker Bowles. Fire og et halvt minutt før slutt var duoen på ferde igjen, Craighead gikk kjøkkenveien og Bowles satte returen i mål. Når så Mitch Gillam fullførte til 100% ble det en meget trivelig kveld på Manglerud.

Nå venter en tøff uke med tre kamper på oss, den første på bortebane førstkommende tirsdag mot Stjernen. MS har levert så det holder mot de antatt nærmeste konkurrentene, nå blir det spennende å se hva gutta kan prestere mot lag spådd mer rundt midtsjiktet av tabellen.