• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Lillehammer
LIL
Borte
Manglerud
MAN

Jobbet seieren hjem

Sliteseier på Lillehammer etter tidlig ledelse.

Etter tap mot Sparta og Stjernen trengte MS poengene borte mot Lillehammer i kveld, og i starten gikk det meste på skinner. Darien Craighead fikk inn en fulltreffer etter pasning fra Tobias Degvold før fire minutter var spilt. Og etter ni minutter skapte Craighead en ny stor mulighet, før Emil Bejmo satte inn returen og doblet ledelsen. Vi har ofte pådratt oss mye utvisninger i begynnelsen av kampene, men det unngikk vi denne gangen. MS var det beste laget i mesteparten av den første perioden, og ledet fortjent med to mål til pause.

I andre periode kom hjemmelaget mer på offensiven, men MS jobbet hardt og Mitch Gillam tok alt som kom hans vei. Midtveis i perioden kom Marcus Bryhnisveen alene gjennom i stort tempo, og en av Lillehammers spillere brakk kølla i forsøket på å stoppe ham. MS ble tildelt straffeslag, men denne gangen ble Craighead for omstendelig og misbrukte muligheten. Senere hadde også Lucas Loob Trygg en stor målsjanse, men det ble ellers mest defensivt spill i på MS i denne perioden.

I tredje periode kom vi enda mer bakpå, og da Lillehammer styrte inn en puck etter snaue sju minutter ble det mye spill med ryggen mot veggen. Med tre og et halvt minutt igjen så vi ut til å få et pusterom i overtall, men dette ble en av de få situasjonene der dommerne etter lange diskusjoner lot seg overtale til å frikjenne spilleren. Det var heller ikke så lett å se noen stor forseelse ved denne anledningen. Sluttminuttene ble nå enda tyngre for MS, men gutta kjempet med det de hadde igjen av krefter. Samtidig fortsatte Mitch Gillam storspillet, og reddet totalt 35 av 36 skudd i kveld. Dermed ble alle tre poengene med hjem til Manglerud.

MS har nå vunnet tre av de viktigste kampene i den første runden, og det er godt å ha med seg før gjenstående kamper mot Storhamar, Oilers og VIF. Først ut er Storhamar, som vi får på besøk førstkommende torsdag.