• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Storhamar
STO

Full pott mot Storhamar

MS tok en ny sterk trepoenger på hjemmebane mot Storhamar.

Etter tre velsmakende poeng borte mot Lillehammer i helgen, håpet MS på en ny skalp mot Storhamar i kveld. Dette var en duell mellom to tidligere landslagssjefer, og også mellom to av seriens i øyeblikkets beste rekker. Gjestene fra Hamar tok en oppskriftsmessig ledelse 14 minutter ut i kampen, men MS slo tilbake bare to og et halvt minutt senere. Mot slutten av et ellers litt labert overtall, kom Joachim Lunde Hermansen på en kontring og spilte pucken frem til Mats Henriksen som fikk stjernetreff opp i nettaket.

Det ble etter hvert en kamp som bølget frem og tilbake med muligheter for begge lag, men neste scoring kom først kvarteret ut i andre periode. MS spilte da 5 mot 3, Parker Bowles fikk pucken fra Darien Craighead, og fyrte av et skudd som skled inn via en Storhamar-spiller. Man ventet nå kanskje på en ny kamp med ryggen mot veggen i tredje periode, men den begynte isteden på beste vis for MS. Darien Craighead fyrte av et skudd i tverrliggeren, og Parker Bowles sendte returen i mål 35 sekunder ut i perioden. Fire minutter senere spilte MS igjen i overtall. Joachim Engebråten Hermansen rundet målvakten og satte vår fjerde puck inn etter forarbeid fra Darien Craighead.

MS var nesten i ferd med å valse over Storhamar på det tidspunktet, men to minutter senere var det gjestenes tur til å score mål via en motstanders kølle. Etter denne uheldige situasjonen ble det noen kaotiske minutter, hvor MS så ut til å miste hodet litt. Roy Johansen samlet da troppene til en timeout, og etter hvert kom nervene mer under kontroll. Storhamar flyttet ikke uventet opp spillet i sluttminuttene, og forsøkte seg også uten målvakt. Men Mitch Gillam stengte igjen butikken mellom stengene i viktige sluttminutter. MS holdt unna til en ny sterk trepoenger, og er dermed oppe på en femteplass etter sju spilte kamper.

Fortsatt gjenstår to av de tøffeste kampene i denne runden, og på lørdag setter vi kursen for Stavanger og møtet med enda en seriefavoritt.