• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Vålerenga
VIF

Målløse i byderby

MS kom aldri på scoringslisten i byderbyet mot Vålerenga.

Kampen i kveld startet med velfortjent hyllest til to jubilanter med henholdsvis 300 og 200 kamper for MS, Christer Simonsen og Tord Thoresen. I selve kampen ble det mindre grunn til feiring. Gjestene kom foran i målprotokollen allerede tre minutter ut i kveldens byderby, og selv om sifrene lenge var jevne kom vi aldri ajour igjen. Vi fikk kanskje en liten anelse om hvilken vei det bar da vi bare hadde ett skudd på mål tross tre overtall i den første perioden. I andre periode skapte vi noe mer, men ble også pepret med 17 skudd hvor Mitch Gillam reddet alle sammen. Dermed var det fortsatt liv i kampen foran den tredje perioden.

I starten av den kom vi enda litt mer på offensiven, men da vi var inne i en relativt god stim ble det isteden Mika Partanen som satte sin andre for kvelden og doblet ledelsen for gjestene. Da lå det litt i kortene at det ikke ville gå veien, det nærmeste vi kom var et stolpeskudd som dommerne var inne og kikket på. Men nesten skyter ingen mann av hesten, som det ble sagt under pauseunderholdningen. Den endelige spikeren kom likevel først med 1.04 igjen da Mathis Olimb lurte inn pucken i tom kasse via en MS-spiller.

Det endte altså med verken poeng eller scoringer for MS i dette byderbyet. Etter å ha møtt alle lagene en gang må vi likevel kunne si oss ganske fornøyd med poengfangsten, så langt 12 i tallet. Og ikke minst har vi vunnet de antatt viktigste kampene med tanke på en sluttspillplass. Det må vi håpe fortsetter i neste runde, og det første svaret får vi allerede på lørdag. Da kommer Grüner på besøk til et nytt byderby i Manglerudhallen.