Grüner
GRU

Årsverste mot Grüner

Lite stemte for MS i kveldens hjemmemøte med Grüner.

Da lagene sist møttes i serieåpningen, fikk MS en kanonstart på kampen og var ellers dødelig effektive. I kveld ble det meste annerledes. Gjestene tok ledelsen allerede etter et drøyt minutt, men MS jobbet seg tilbake i kampen. I underkant av sju minutter ut i perioden fikk Tord Thoresen inn en sjelden fulltreffer med en puck rett fra dropp. MS beholdt initiativet, men etter en feilpasning bakerst ble det Grüner som kunne kontre inn nytt ledermål tre minutter før pause.

Heller ikke andre periode fikk noen drømmestart. Før to minutter var spilt hadde gjestene doblet ledelsen, etter at Christer Simonsen fikk kølla slått ut av hendene i forkant. MS prøvde seg tidvis på litt mye fiksfakseri i denne perioden mens Grüner gjorde ting enklere. Men midtveis i kampen fikk Darien Craighead inn en ny fulltreffer, og spenningen skulle holde seg kampen ut. Men selv om MS vant skuddene i tredje periode hele 16-1, var det for mye som ikke stemte. Pucker spratt i taket og alle andre steder enn i mål, og det meste vi prøvde på fremsto som ganske ufarlig. Darien Craighead ble hindret i et flott raid, og tildelt straffeslag. Men der bommet han nesten fullstendig på pucken. Ganske symptomatisk for mye av det MS holdt på med denne kvelden.

MS er et lag som kan slå de fleste denne sesongen, men som også må regne med å tape mot de fleste. Full skjerping må til uansett motstander, og i kveld var vi ikke gode nok. På torsdag har gutta mindre forventningspress på seg når MS for første gang skal ut på isen i Varner Arena mot serieleder Frisk.