• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Frisk Asker
FRI
Borte
Manglerud
MAN

Senket serielederen

MS sendte Frisk ned fra tabelltoppen med sterk borteseier.

Det svinger rundt MS denne sesongen. Etter årsverste og hjemmetap mot tabelljumboen i forrige kamp, slo gutta tilbake og sendte Frisk hodestups ned fra tabelltopp i kveld. Hjemmelaget tok tidlig en oppskriftsmessig ledelse, og trodde muligens dette skulle bli en enkel trepoenger. Men MS svarte raskt, Parker Bowles klinket inn utligningsmålet etter en flott pasning fra Darien Craighead bak mål. Midtveis i første periode kunne Bowles sendt MS i føring, men misbrukte et straffeslag. Men MS var likevel på gang, og etter snaue 14 minutter kom ledermålet i overtall på en retur ved Mats Henriksen.

Andre periode ble til tider en ganske kaotisk affære, der pucken spratt uvanlig mange ganger vår vei. Frisk misset mange målsjanser, samtidig som Gillam var en vegg og stoppet 21 skudd i perioden. Og da Mathias Trygg fant en åpning over skulderen på Vestavik med et langskudd, begynte vi å tro på at dette kunne gå veien. Tredje periode ble litt ekstra lang da hjemmelaget reduserte midtveis, men nervene roet seg igjen med fire minutter igjen på klokka. Darien Craighead kontret inn vårt fjerde for kvelden etter pasning fra Emil Bejmo, sistnevnte med sitt tredje assist i kampen. MS holdt unna til tre viktige poeng, og kryper dermed forbi Lillehammer og opp på sjuende plass igjen.

Dette var vår aller første kamp i Varner Arena, og vi kan dermed påberope oss å fortsatt være ubeseiret i Frisks nye storstue. Det har gått bedre mot tabelltopp enn jumbo den siste uken. Og allerede om to dager møter vi en ny tabelljumbo i RIngerike, som i kveld gikk på en smell mot Grüner. Dette blir en ny nøkkelkamp med tanke på sluttspillplass, så her gjelder det bare å omstille seg raskt igjen etter kveldens opptur i Asker.