• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Storhamar
STO
Borte
Manglerud
MAN

Skuddvegring på Hamar

Kun ni skudd på mål fra MS mot Storhamar.

MS kom ok i gang i kveldens kamp på Hamar, og drøyt midtveis i første periode sendte Parker Bowles laget i føringen i et overtall. MS hadde bare sju skudd på mål i denne perioden, men skapte likevel flere målsjanser. Hjemmelaget pepret Gillam med skudd, og etter et kvarter måtte han kapitulere. I andre periode havnet vi fullstendig på defensiven, og tilbragte det meste av tiden i egen sone. I denne perioden kom vi ikke til et eneste skudd på mål. Vertene scoret et tidlig mål, men Gillam holdt oss fortsatt inne i kampen foran tredje periode.

Da Storhamar doblet ledelsen åtte minutter ut i tredje periode, ble det vanskelig for MS å slå tilbake. Man forsøkte å flytte opp spillet, men kom bare til to skudd totalt i de to siste periodene. Da blir det vanskelig å vinne hockeykamper. Vi kom heller ikke så langt som til å ta ut Gillam på slutten, og med to minutter igjen satt den endelige spikeren med hjemmelagets fjerde scoring. Mitch Gillam stoppet 47 pucker i kveld, men offensivt var vi ikke i nærheten etter den første perioden.

Selv med fem strake tap holder vi fortsatt god avstand nedover på tabellen selv om Grüner var sekunder unna poeng mot Stjernen i kveld. Vi er inne i en tøff periode med knallhardt kampprogram, og allerede på lørdag kommer Stavanger Oilers på besøk til Manglerud.