• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Lørdag Lør 28 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb
Lørdag Lør 4 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Søndag Søn 19 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Hjemme
Sparta
SPA
Borte
Manglerud
MAN

Mer nesten for MS

Nytt tomålstap for MS i Sarpsborg.

MS har hatt litt stang ut i denne runden med flere knepne tap, og kveldens kamp ble ikke noe unntak. I første periode var Sparta det klart førende laget, og ledet fortjent 1-0 til første pause. MS skapte lite i denne perioden. Men i den andre kom gutta adskillig mer med på notene. Åtte minutter ut i perioden kom uttellingen på en retur som Christoffer Berger løftet opp i nettmaskene. Men i en ellers god periode slo Sparta kontra, og tok ledelsen igjen fire minutter før siste pause.

Snaue tre minutter ut i tredje periode kom MS gjennom 2 mot 1, og Parker Bowles satte pucken inn bak Spartas målvakt. Sju minutter inn i perioden pådro MS seg en utvisning som skulle bli skjebnesvanger, og hjemmelaget tok ledelsen for tredje gang i kampen. MS forsøkte seg igjen med målvakten ute på slutten, men det endte også denne gangen med baklengs i tom kasse. Dermed ble det på nytt bare nesten for MS sin del. Dette i en kamp der mange la ned stor innsats, men vi kom kanskje litt sent ut av startblokkene. Likevel et vesentlig bedre forsøk enn sist de to lagene møttes.

På tirsdag er det klart for en typisk sekspoenger i Manglerudhallen, da kommer Lillehammer på besøk. Kun ett poeng skiller opp til sjuendeplassen som vi da altså får muligheten til å ta tilbake med seier.