• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Vålerenga
VIF
Borte
Manglerud
MAN

Våknet for sent

MS kom for sent ut av startblokkene på Jordal.

Innledningen av kampen ble et trist kapittel for MS sin del, med tre baklengs i sekken i første periode. Den andre begynte ikke mye bedre, med nytt mål mot og bom på straffeslag fra Darien Craighead. Men mot slutten av perioden begynte endelig positive ting å skje. Steffen Thoresen var omsider tilbake etter skade i denne kampen, og spilte frem Craighead som reduserte med tre og et halvt minutt igjen av perioden. Og 50 sekunder før pause spilte Parker Bowles tversover til Theodor Hamm, som kunne feire sin første scoring for MS.

I tredje periode jaktet MS en ny redusering som kunne gitt ordentlig fyr i teltet til Oslo kommune, men det nærmeste vi kom var et stolpetreff fra Marcus Bryhnisveen. Mot slutten av kampen spilte vi i overtall og tok ut målvakten, men det endte med at hjemmelaget satte pucken i tom kasse straks de ble fulltallige og med ett sekund igjen på klokka. På den positive siden skapte MS etter hvert litt liv i en kamp som midtveis virket steindød, men man må være påskrudd hele veien for å få med seg poeng fra Jordal.

På lørdag står enda viktigere poeng på spill, da er det klart for nytt byderby mot Grüner på Løkka. Der kan det bli alt fra seks til tolv poeng ned til kvalstreken før landslagspausen.