• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Frisk Asker
FRI

Fortsatt pausemodus

Treg start for MS etter landslagspausen.

MS har hatt noen dager med trening og hvile etter seieren mot Grüner, men i kveld så hvilen ut til å fortsette litt for lenge. Gjestene styrte det meste fra start, og satte tre pucker bak Mitch Gillam i den første perioden. MS noterte seg for en stor målsjanse i perioden, men uten å få pucken inn.

I andre periode håpet man å forbedre inntrykket, men fikk isteden en marerittstart med ny baklengs 13 sekunder etter pause. Og drøye minuttet senere lå enda en puck i MS-målet. Etter dette klarte MS omsider å få flyttet spillet litt opp, og skapte flere gode muligheter. Det var fortjent da Joachim Lunde Hermansen omsider fikk inn en puck fra blå etter halvspilt kamp. MS fortsatte å jage reduseringer, men endte med å blottlegge seg bakover på banen så Frisk fikk sette sin sjette scoring.

I tredje periode var kampen naturlig nok blottet for spenning og nerve, men gjestene scoret en gang til før de sa seg fornøyd. Som resultatet tilsier var MS aldri i nærheten av å detonere noen ny bombe mot Frisk. På lørdag håper vi gutta er ferdige med pausen, da kommer Ringerike på besøk for å kjempe om noen meget viktige poeng.