• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lørdag Lør 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lørdag Lør 22 Oktober Okt
Tirsdag Tir 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lørdag Lør 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lørdag Lør 5 November Nov
Torsdag Tor 17 November Nov
Lørdag Lør 19 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Lørdag Lør 26 November Nov
Torsdag Tor 1 Desember Des
Lørdag Lør 3 Desember Des
Torsdag Tor 8 Desember Des
Lørdag Lør 10 Desember Des
Onsdag Ons 28 Desember Des
Fredag Fre 30 Desember Des
Torsdag Tor 5 Januar Jan
Lørdag Lør 7 Januar Jan
Torsdag Tor 12 Januar Jan
Lørdag Lør 14 Januar Jan
Torsdag Tor 19 Januar Jan
Lørdag Lør 21 Januar Jan
Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Hjemme
Grüner
GRU
Borte
Manglerud
MAN

MS vant nøkkelkampen

MS slo tilbake og tok med tre viktige poeng fra Grünerhallen.

MS sto med sju strake tap før kveldens nøkkelkamp mot Grüner, og også i kveld så laget ut til å starte kampen i feil tidssone. Hjemmelaget var langt mer påskrudd fra start, og ledet 2-0 før sju minutter var spilt. Men denne gangen våknet MS ganske raskt opp fra dvalen, og reduserte ved Emil Bejmo etter snaue ni og et halvt minutt. MS hadde nå satt inn et ekstra gir, og tre minutter senere sørget Parker Bowles for balanse i regnskapet. Og ett minutt etterpå var Steffen Thoresen på farten og sendte MS i ledelsen.

Tidlig i andre periode fikk vi muligheten i spill 5 mot 3, men uten uttelling. I undertall har det gått langt bedre denne sesongen, og ledelsen forble intakt gjennom tre utvisninger i periodens andre halvdel. Ni minutter ut i tredje periode sendte Marcus Bryhnisveen oss opp i en befriende tomålsledelse. Også i tredje periode spilte vi tre ganger i undertall, men Mitch Gillam hadde stengt buret for kvelden. Og han var ikke fornøyd med det, han var faktisk også bare centimetre fra å score på tomt mål minuttet før slutt.

En målvaktsscoring ville utvilsomt gjort kvelden komplett, men med tre viktige poeng går vi nå inn i landslagspausen med en god følelse og 12 poengs forsprang på Grüner. Nå tar vi pause frem til 17. november, da kommer Frisk på besøk. Faktisk det eneste laget vi slo i andre runde, hvor vi endte opp med relativt magre fire poeng etter solide tolv i den første runden. Nå har vi fått en bedre start på runde nummer tre med seier mot Grüner, og med det har vi allerede også sanket flere poeng enn i hele forrige sesong.