• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Desember Des
Torsdag Tor 8 Desember Des
Lørdag Lør 10 Desember Des
Onsdag Ons 28 Desember Des
Fredag Fre 30 Desember Des
Torsdag Tor 5 Januar Jan
Lørdag Lør 7 Januar Jan
Torsdag Tor 12 Januar Jan
Lørdag Lør 14 Januar Jan
Torsdag Tor 19 Januar Jan
Lørdag Lør 21 Januar Jan
Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Lørdag Lør 28 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb
Lørdag Lør 4 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Søndag Søn 19 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Manglerud
MAN

Tøffe tak for MS

Lang dags ferd mot natt i Fredrikstad.

Det har vært noen tunge dager for alle med hjertet i MS. Mye kritikk har kommet fra både egne og andres rekker, importspillere ble fristilt og flere havnet på rekordtid hos erkefienden. Gjeværende spillere, frivillige og trofaste supportere blir stående uforskyldt igjen i stormen etter ukloke avgjørelser og brutte løfter. De av oss som husker gamle dager bedre enn gårsdagen, vil minnes at vi sto i nesten helt tilsvarende situasjon for 20 år siden. Den gangen reiste laget seg og berget plassen. Det har vært mange runder med opp som en løve og ned som en skinnfell siden den tid, så gjenstår det å se om vi lander på beina denne gangen også. I mellomtiden kan man lite annet gjøre enn å støtte helhjertet opp om de som til enhver tid bretter opp ermene og kler seg i den grønne drakta.

I kveld var dette en blanding av rutinerte spillere ispedt med gutter hentet opp fra U20. Så langt mest kjent for sin eminente årgang av julebrus, men i kveld tok de ansvar og fylte opp en skade- og sykdomsrammet tropp i Stjernehallen. Det ble ikke uventet noen tøffe tak, og allerede etter drøye to minutter hadde hjemmelaget scoret to ganger. Etter den starten spilte MS seg opp, og produserte også noen målsjanser. Men det ble likevel hjemmelaget som satte en ny puck inn to minutter før første pause. Få sekunder ut i andre periode hadde vi en puck som danset på mållinjen, og vi hadde også to muligheter alene mot keeper i denne perioden. Men hjemmelaget var igjen mer effektive, og scoret to nye mål før den siste pausen.

Også i tredje periode noterte vertene seg for to nettkjenninger, før det endelig var MS sin tur etter snaue åtte minutter. Steffen Thoresen satte inn reduseringen vår assistert av kompisene Bejmo og Bryhnisveen i den nykomponerte førsterekka. Bestemannsprisen hos MS i kveld gikk velfortjent til den 17 år gamle backen Felix Haugen Amundsen. Under vanskelige omstendigheter var gutta flinke til å backe hverandre opp under denne kampen, nå gjelder det å bygge videre på den lagmoralen fremover. En forutsetning for å lykkes med det er å få snarlig ro rundt troppen, hvilke ressurser vi har til rådighet og hvem som ønsker å bli med videre i tiden som kommer.

Allerede på lørdag venter vi besøk av serieleder Sparta i Manglerudhallen. Det blir også en fin anledning for våre supportere til å vise sin støtte til MS i en tung tid for klubben.