• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Manglerud
MAN

Tøffe tak for MS

Lang dags ferd mot natt i Fredrikstad.

Det har vært noen tunge dager for alle med hjertet i MS. Mye kritikk har kommet fra både egne og andres rekker, importspillere ble fristilt og flere havnet på rekordtid hos erkefienden. Gjeværende spillere, frivillige og trofaste supportere blir stående uforskyldt igjen i stormen etter ukloke avgjørelser og brutte løfter. De av oss som husker gamle dager bedre enn gårsdagen, vil minnes at vi sto i nesten helt tilsvarende situasjon for 20 år siden. Den gangen reiste laget seg og berget plassen. Det har vært mange runder med opp som en løve og ned som en skinnfell siden den tid, så gjenstår det å se om vi lander på beina denne gangen også. I mellomtiden kan man lite annet gjøre enn å støtte helhjertet opp om de som til enhver tid bretter opp ermene og kler seg i den grønne drakta.

I kveld var dette en blanding av rutinerte spillere ispedt med gutter hentet opp fra U20. Så langt mest kjent for sin eminente årgang av julebrus, men i kveld tok de ansvar og fylte opp en skade- og sykdomsrammet tropp i Stjernehallen. Det ble ikke uventet noen tøffe tak, og allerede etter drøye to minutter hadde hjemmelaget scoret to ganger. Etter den starten spilte MS seg opp, og produserte også noen målsjanser. Men det ble likevel hjemmelaget som satte en ny puck inn to minutter før første pause. Få sekunder ut i andre periode hadde vi en puck som danset på mållinjen, og vi hadde også to muligheter alene mot keeper i denne perioden. Men hjemmelaget var igjen mer effektive, og scoret to nye mål før den siste pausen.

Også i tredje periode noterte vertene seg for to nettkjenninger, før det endelig var MS sin tur etter snaue åtte minutter. Steffen Thoresen satte inn reduseringen vår assistert av kompisene Bejmo og Bryhnisveen i den nykomponerte førsterekka. Bestemannsprisen hos MS i kveld gikk velfortjent til den 17 år gamle backen Felix Haugen Amundsen. Under vanskelige omstendigheter var gutta flinke til å backe hverandre opp under denne kampen, nå gjelder det å bygge videre på den lagmoralen fremover. En forutsetning for å lykkes med det er å få snarlig ro rundt troppen, hvilke ressurser vi har til rådighet og hvem som ønsker å bli med videre i tiden som kommer.

Allerede på lørdag venter vi besøk av serieleder Sparta i Manglerudhallen. Det blir også en fin anledning for våre supportere til å vise sin støtte til MS i en tung tid for klubben.