• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Grüner
GRU

Poeng i romjulsdrama

MS reddet ett poeng etter sen utligning mot Grüner.

MS med sin nye trenerduo på plass i boksen fikk en god start på kveldens byderby. Grüner hadde mest puck i første periode, men MS skapte også sine muligheter. Og etter halvspilt periode kom 19-åringen Nikolai Olsvik alene gjennom og sendte MS i føringen. I andre periode tok hjemmelaget også over mer av spillet, og drøye minuttet etter pause doblet Emil Bejmo ledelsen for MS på en kontring. MS hadde også flere sjanser til å nesten punktere kampen i et overtall like etterpå. Men så begynte vi selv å dra på oss utvisninger, og inviterte gjestene tilbake i kampen. Reduseringen kom likevel da vi rotet oss litt vekk i spill 5 mot 5 og Grüner kom alene gjennom. Tolv og et halvt minutt ut i perioden kom gjestene ajour da de satte inn en retur i et overtall.

I tredje periode kom MS igjen mer på offensiven, men det ble Grüner som kom foran i målprotokollen for første gang etter nesten halvspilt periode. Og da MS med drøye seks minutter igjen og en mann utvist pådro seg en ny trippelutvisning, så det mildt sagt vanskelig ut å slå tilbake. Men da gjestene også fikk en utvisning benyttet MS sjansen i spill 4 mot 4. Lucas Loob Trygg styrte inn skuddet fra Christer Simonsen med 4.45 igjen av ordinær tid. Fortsatt måtte MS sone ferdig sine utvisninger, men etter noen hektiske sluttminutter var det ene poenget berget.

I spilleforlengelsen pådro vi oss enda en utvisning, og i spill 4 mot 3 fikk Grüner lirket pucken forbi Albert Adamsen med 42 sekunder igjen på klokka. Dermed måtte vi nøye oss med det ene poenget, men Grüner tar også innpå oss med kun ett. Vi er nå tre poeng foran Ringerike før vi setter kursen mot Varner Arena og et tøft oppgjør mot Frisk på fredag.