Manglerud
MAN

Oilers-MS 3-0

God defensiv innsats av MS mot Stavanger Oilers.

MS stilte med helnorsk tropp og tre femmere i Stavanger i kveld, og ble ikke levnet store sjanser i denne kampen. Faktisk lå oddsen på hjemmeseier i null hos Norsk Tipping. Vertene fikk likevel mer motstand enn de kanskje forventet, og i første periode noterte de kun en sen scoring i overtall. I andre periode var MS enda litt mer med på notene, og holdt samtidig tett bakover. Offensivt mangler vi fortsatt litt slagkraft, og midtperioden endte målløst.

Fire minutter ut i tredje periode doblet hjemmelaget i et nytt overtall, og da de økte til 3-0 et par minutter senere fryktet vi en ny kollaps. Men den kom ikke, slitne MS-spillere jobbet godt kampen ut og det stoppet på tre baklengs i kveld. Selv om vi igjen sliter med å score mål, leverer gutta sitt beste resultat i den nye tidsregningen og samme utfall som sist lagene møttes. Det ble noen utvisninger av det billige slaget på MS i kveld, og Oilers scoret bare ett mål i spill 5 mot 5.

På lørdag får vi besøk av Vålerenga i Manglerudhallen, møt opp til byderby og støtt gutta i den siste kampen før juleferien.