• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Lillehammer
LIL

Velsmakende hjemmeseier

MS tok tre viktige poeng hjemme mot Lillehammer.

Publikum i Manglerudhallen har ikke vært bortskjemt med hjemmeseire de siste sesongene, og den forrige kom helt tilbake i september mot Storhamar. I dag kom Lillehammer på besøk, et lag som i likhet med oss har måttet fristille spillere. Gjestene var mest frempå i innledningen av kampen, og tok ledelsen i et power play etter 6.20. Etter hvert ble det mer og mer MS, Lucas Loob Trygg fikk etter hvert en pasning fra Emil Bejmo og jobbet inn en returpuck etter tolv og et halvt minutt. MS vant skuddene klart i denne perioden, og hadde også en mulighet alene gjennom i et undertall. Men ledermålet kom først seks sekunder før pause, da Joachim Hermansen styrte inn skuddet fra Tobias Degvold.

Midtperioden endte målløst, men MS hadde den største sjansen da de ved en anledning bommet på tomt mål. MS hadde også flere muligheter til å punktere kampen i tredje periode. Og 12.42 ut i perioden lempet Steffen Thoresen inn pucken fra blå etter en feilpasning fra gjestene. Vi er ellers mer vant med å se Steffen grave inn puckene fra langt kortere hold, men denne scoringen var særdeles viktig og ga oss et lite pusterom. MS jobbet godt i sluttminuttene, og Aleksander Johnsen stengte igjen buret så alle poengene ble igjen på Manglerud. Denne seieren smakte ekstra godt for hjemmesupporterne, siden MS altså har tatt sine fleste poeng borte både denne sesongen og forrige.

Med kveldens seier har vi en liten luke ned til Ringerike på seks poeng. Nå venter tre meget tøffe kamper mot Storhamar, Oilers og VIF, og vi håper å fortsette fremgangen der.